Pudotusvalikko
  • BioRex Tripla

BioRex Tripla

6 salia, 623 asiakaspaikkaa
Tilaaja
: BioRex Cinemas
Osoite: Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
Pa-La pääsuunnittelu: Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo
Pa-La-tiimi: Laura Hartikainen, Ahmad Moradian, Ville Hintsala, Aaro Mäkinen, Oona Valonen

2021

Helsingin ensimmäinen BioRex-elokuvateatteri avautui kauppakeskus Triplassa elokuussa 2021. BioRex-teatterien teemaan kuuluen uudesta Triplastakin löytyy pronssin ja hopean värisiä elementtejä. Olimme projektissa mukana suunnittelemassa sisustus- ja irtokalustussuunnitelman.

Elokuvateatterin uudistuksen myötä kaksi tavallista salia muutettiin premium-tasoisiksi PLUS-saleiksi. PLUS-saleissa istuinten vieressä on sivupöydät, joissa on tilaa juomille ja syömisille. Pöydistä löytyy lisäksi niihin suunnitellut valot, jotka ovat pöydissä kiinni.

Salien seinillä on pyöreitä yksityiskohtia, jotka ovat jalometallien värisiä. Seinien väritys on tumma, jolloin metallinhohtoiset yksityiskohdat erottuvat hienosti. Pöydillä ja seinillä sijaitsevat valot luovat taianomaisen tunnelman saliin.

Valot luovat taianomaisen tunnelman saliin. Kuva © Pa-La

Elokuvateatterin sisustuksessa on käytetty Palad-kalusteita. Kuva © Pa-La

Myös elokuvateatterin aula on tunnelmallinen. Kuva © Pa-La

Aulatilojen katossa on pyöreitä Konto Oy:n akustiikkalevyjä, jotka toimivat erinomaisesti vaimentaen ääntä ja saaden tilasta äänettömämmän ja mieluisamman. Aulasta voi myös bongata pronssisia käpyvalaisimia, joita löytyy myös esimerkiksi Ravintola Round:ista Kuopiosta ja BioRex elokuvateatterista Seinäjoelta.

BioRex Triplan tiloista löytyy myös Palad-puukalusteita, jotka on erikseen teetetty elokuvateatteria varten. Näiden lisäksi Palad-malliston TUMA-P ja TUMA-P MINI -pöytiä voi nähdä odottelu- ja aulatiloissa.

 

Katso lisää

< >
Ajattelemme, että luovalle yhteistyölle joustavuuttakin tärkeämpää on mukautumiskyky.
Se, kuinka hyvin pystymme kertomaan saman tarinan, vaikka sivumäärä kirjassa vaihtuisikin. Satojen projektien, isojen ja pienten, kokemuksella voimme todeta, että vaikka olemmekin ylpeitä kättemme jäljestä, ovat parhaat työmme ennen kaikkea asiakkaidemme ansiota. He ovat jakaneet kanssamme näkemyksen, että yhteinen visio ja unelma ovat onnistumisen elinehto. Me suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto – haluamme luoda ympärillemme eheän maailman, pala palalta.
× Sulje