Pudotusvalikko
  • Ravintola Round

  • Ravintola Round

Ravintola Round

Tilaaja: KPY Novapolis
Osoite: Microkatu 1, Kuopio
Pa-La pääsuunnittelu: Jaana Partanen, Heikki Lamusuo
Pa-La-tiimi: Laura Hartikainen, Ville Hintsala, Aaro Mäkinen, Oona Valonen

 

 

2021

KPY Novapoliksen Round ravintolaan tehty uudistus valmistui syksyllä 2021. Partanen & Lamusuo Oy oli mukana suunnittelemassa uusien tilojen irtokalustus- ja sisustussuunnittelua.

Ravintola Roundin uudistuksessa vanha auditorio muutettiin kaksikerroksiseksi ruokailutilaksi. Yläkerran parven alapuolella on esiintymislavan tapainen alue, jossa on ruokapöytien lisäksi sohvia rentoihin kahvitteluhetkiin. Sisutuksen hallitsevana elementtinä ovat näyttävät akustiikkalevyt sekä käpyvalaisimet.

Tilasuunnittelussa korostettiin tilojen järkevää ja tehokasta käyttöä. Uudistuksen myötä ravintolassa on 319 asiakaspaikkaa.

Ravintolan isot ikkunat tekevät tilasta valoisan. Kuva © Pekka Mäkinen

Auditorion yläkerrassa voi käydä rauhallisella lounaalla. Kuva © Pekka Mäkinen

Käpyvalaisimet sopivat tilan maanläheisiin sävyihin. Kuva © Pekka Mäkinen

Ravintola Roundissa on asiakaspaikkoja kahdessa kerroksessa.

Mukavat kalusteet takaavat viihtyisän ja leppoisan kahvi- tai lounashetken.

Vanhalla ravintolapuolella sijainnut kabinetti, poistettiin kokonaan. Tilaa hyödynnettiin siirtämällä ruokalinjasto alueelle. Ikkunoiden läheisyyteen rakennettiin portaat, joista pääsee kulkemaan uusille yläkerrassa sijaitseville asiakaspaikoille. Yläkerran kautta on myös mahdollista kulkea auditorion puolelle.

Ravintolan vanhaa puolta uudistaessa tilasta poistettiin kolmas linjasto, keittiötä laajennettiin ja myyntitiskin paikkaa vaihdettiin lähemmäksi keittiötä.

 

Yhteistyökumppanit: KPY Novapolis Oy, Insinööritoimisto Savolainen Oy, Rakennustyö Salminen Oy, Metos Oy, Caverion Oy, Paikallis-Sähkö Oy, QVIM, SRT Oy, Granlund Oy

Katso lisää

Ajattelemme, että luovalle yhteistyölle joustavuuttakin tärkeämpää on mukautumiskyky.
Se, kuinka hyvin pystymme kertomaan saman tarinan, vaikka sivumäärä kirjassa vaihtuisikin. Satojen projektien, isojen ja pienten, kokemuksella voimme todeta, että vaikka olemmekin ylpeitä kättemme jäljestä, ovat parhaat työmme ennen kaikkea asiakkaidemme ansiota. He ovat jakaneet kanssamme näkemyksen, että yhteinen visio ja unelma ovat onnistumisen elinehto. Me suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto – haluamme luoda ympärillemme eheän maailman, pala palalta.
× Sulje