Pudotusvalikko
  • BioRex Hämeenlinna

  • BioRex Hämeenlinna

  • BioRex Hämeenlinna

BioRex Hämeenlinna

Peruskorjaus ja laajennus: Muutosala 565 m2, laajennus (sali 5) 79 m2
Tilaaja: BioRex Cinemas
Osoite: BioRex Verkatehdas, Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna
Pääsuunnittelu: Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo
Pa-La-tiimi: Outi Taskinen, Virpi Mononen, Emmi Kinnunen

05 / 2017
06 / 2018

Verkatehdas – filmielämys kuudelle aistille

Elokuviin mennessä muutetaan hetkeksi toiseen maailmaan. Hämeenlinnan Verkatehtaan BioRexin suurin PRIME-sali johdattaa katsojat elokuvanautintojen mukavuuskärkeen. Veistokselliset moniulotteiset valoa hohtavat pronssipilarit luovat tunnelmaa ja juhlan tuntua. Avarassa salissa on 210 erikoisleveää penkkiä. Niissä on paljon omaa tilaa uppoutua elokuvaelämykseen.

Suuri, valovoimainen valkokangas tuo 4K-laserprojisoidun leffaelämyksen käsinkosketeltavan lähelle Dolby Atmos - monikanavaäänimaailmassa.

Verkatehtaalla on nyt viisi salia, avara, hopeanpronssinen aula ja tunnelmalliset käytävät. Herkkumyymälä on suunniteltu niin, että popcornit ja limpparit saa mukaansa kätevästi ja nopeasti. Myymälän pronssinhohtavasta aulasta kuljetaan leffasaleihin syvänsinistä tähtien täyttämää käytävää pitkin. Luitko seiniltä jo elokuvien kuolemattomat sitaatit?

Kolmiulotteisilla seinien pronssipilareilla on myös akustoiva vaikutus. Kuva © Partanen & Lamusuo

Eturivin rahikaide houkuttelee ottamaan lekotteluasennon eturivissä. Kuva © Partanen & Lamusuo

Viidennen salin valaistusilottelua. Kuva © Partanen & Lamusuo

PRIME - ENSILUOKKAINEN ELOKUVAELÄMYS

Hyvän filmin voi nauttia ainoastaan hyvältä penkiltä. Kuva © Partanen & Lamusuo

Leffaherkut saa kätevästi uusitusta palveluaulasta. Kuva © BioRex

Hei, me leffataan!

Teatterissa uudistettiin kokonaan myös intiimi, viides sali. Siellä elokuvaelämyksestään voi nauttia kerrallaan 49 ihmistä. Mukavat, siniset penkit ja eturivin jalkarahit lupaavat elokuvaillan kuudelle aistille. Kaikissa Verkatehtaan saleissa on nyt 4K-lasertekniikka ja mukavuutta lisäävät kaiderahit.

Elokuvahistorian kuolemattomat sitaatit sisustavat käytäviä. Kuva © BioRex

Yeah baby, Yeah! Kuva © BioRex

Katso lisää

Ajattelemme, että luovalle yhteistyölle joustavuuttakin tärkeämpää on mukautumiskyky.
Se, kuinka hyvin pystymme kertomaan saman tarinan, vaikka sivumäärä kirjassa vaihtuisikin. Satojen projektien, isojen ja pienten, kokemuksella voimme todeta, että vaikka olemmekin ylpeitä kättemme jäljestä, ovat parhaat työmme ennen kaikkea asiakkaidemme ansiota. He ovat jakaneet kanssamme näkemyksen, että yhteinen visio ja unelma ovat onnistumisen elinehto. Me suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto – haluamme luoda ympärillemme eheän maailman, pala palalta.
× Sulje