Pudotusvalikko
  • BioRex Seinäjoki

  • BioRex Seinäjoki

  • BioRex Seinäjoki

BioRex Seinäjoki

Osoite: Kauppakatu 6, 60100 Seinäjoki
Tilaaja: BioRex Cinemas
Pa-La-pääsuunnittelu: Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo
Pa-La-tiimi: Outi Taskinen, Elina Rukajärvi, Iina Hämäläinen, Aki Leukku, Virpi Mononen, Iiro Heikkilä, Aaro Mäkinen, Pentti Hartikainen, Ville Hintsala, Laura Hartikainen, Noora Timonen, Hanna Kalliokoski, Ahmad Moradian
Yhteistyökumppanit: Arkkitehdit LSV, pääsuunnittelija Juha Luoma

2017
2021

Joulukuussa 2021 Seinäjoelle avautui uusi BioRex-elokuvateatteri. Partanen & Lamusuo Oy suunnitteli rakennuksen sisäarkkitehtuurin ja sisustussuunnitelman. Teatterista löytyy kuusi salia, joista kolme on Premium-saleja, kaksi Rex-saleja ja yksi Prime-sali. Elokuvateatterin värimaailmassa on käytetty BioRexille ominaisia tummansinisen, pronssin ja hopean sävyjä.

Prime-saleissa elokuvakokemuksesta on tehty erityisen elämyksellinen. Penkit ovat normaalia leveämmät. Lisäksi huippumodernit Atmos® -äänimaailma sekä RGB-laserprojektori vievät katselukokemuksen aivan uudelle tasolle.

Myös Rex-saleissa yhdistyy katselumukavuus ja huipputekniikka. Hyvien istuimien lisäksi salista löytyy sivupöydät, johon voi laskea aulabaarin tarjoamia tuotteita elokuvan ajaksi. Aulabaarista löytyy laaja valikoima erilaisia ruoka- ja juomatuotteita, kuten tapas-annoksia ja erilaisia viinejä.

Saleissa on kiinnitetty erityistä huomiota katselumukavuuteen. Kuva © Samuel Hoisko

Seinien uniikit tekstuurit tekevät tilasta ainutlaatuisen. Kuva © Pa-La

Saleissa on pöytiä, joiden ansiosta elokuvaherkkuja on helpompi nauttia. Kuva © Samuel Hoisko

Elokuvateatterin aulaan suunniteltiin mittatilauksena näyttävä sohva. Kuva © Pa-La

Rex Lounge sijaitsee elokuvateatterin toisessa kerroksessa. Siellä voidaan järjestää tapahtumia, kokouksia tai vaikkapa syntymäpäiväjuhlia. Lasisista seinistä on näkymä avaraan aulaan, jonka alakatto säkenöi pronssin värisenä.

Aulan pyramidiportaat johdattavat asiakkaat toisen kerroksen saleihin. Portaat on valaistu ja niihin on sijoitettu istumapaikkoja. Aulan käpyvalot luovat tunnelmaa pimeisiin iltoihin. Käsityönä tehdyt seinien pintastruktuurit tekevät paikasta uniikin. Elokuvateatteri toimii Seinäjoen kaupunkiolohuoneena, ja suunnitteluidean takana olikin luoda viihtyisä ympäristö oleskelulle ja yhdessäololle korkeatasoista elokuvaelämystä unohtamatta. 

BioRex Seinäjoelta löytyy myös Palad-kalusteita, muun muassa Tuma-sohvia

 

Isot kuvat © Samuel Hoisko

Katso lisää

Ajattelemme, että luovalle yhteistyölle joustavuuttakin tärkeämpää on mukautumiskyky.
Se, kuinka hyvin pystymme kertomaan saman tarinan, vaikka sivumäärä kirjassa vaihtuisikin. Satojen projektien, isojen ja pienten, kokemuksella voimme todeta, että vaikka olemmekin ylpeitä kättemme jäljestä, ovat parhaat työmme ennen kaikkea asiakkaidemme ansiota. He ovat jakaneet kanssamme näkemyksen, että yhteinen visio ja unelma ovat onnistumisen elinehto. Me suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto – haluamme luoda ympärillemme eheän maailman, pala palalta.
× Sulje