Pudotusvalikko
  • Elokuvateatteri Killa

  • Elokuvateatteri Killa

Elokuvateatteri Killa

Peruskorjaus: 241 htm²
Tilaaja: Savon Kinot Oy
Osoite: Punkaharjuntie 3, 57130 Savonlinna
Pääsuunnittelu: Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo
Pa-La-tiimi: Hanna Valto ja Iiro Heikkilä

12 / 2019

Savonlinnassa sijaitsevan Savon Kinojen elokuvateatteri Killa koki vuoden 2019 lopussa muodonmuutoksen. Elokuvateatterin suunnittelussa kaivettiin esille talon henki ja tuotiin esille sille ominainen glamour ja juhlan tunne, onhan elokuvissa käynti aina ikimuistoinen kokemus. Värimaailma muuttui sisustussuunnittelulla klassisen punaisen, kultaisen ja sinisen sävyihin, jotka tuovat tunnelmaa ympäristöönsä.

Savon Kinoille on syntynyt jo brändiksi Partanen & Lamusuo Oy:n tuoma teema, joka jatkuu elokuvateatterista toiseen. Muun muassa tähdet ovat näkyvillä Savon Kinojen elokuvateattereissa ja myös Killassa niitä voi löytää katosta tai elokuvasalin valaistuksesta. 

Killan aulassa voi istahtaa Partanen & Lamusuo Oy:n suunnittelemille sohville. Kuva © Partanen & Lamusuo Oy

Sisääntulon eteiskatossa on nähtävillä tähtiteemaa. Kuva © Partanen & Lamusuo Oy

Myyntitiskiltä pääsee kätevästi alakerran elokuvasaliin. Kuva © Partanen & Lamusuo Oy

GLAMOUR TUO AJATTOMUUDEN TUNTEEN ELOKUVATEATTERIIN

Kultainen sohva odotustilassa on Partanen & Lamusuo Oy:n käsialaa. Kuva © Partanen & Lamusuo Oy

Salin seiniä koristaa kauniit tähdenmalliset valaisimet, jotka kuvastavat Savon Kinojen teemaa. Kuva © Partanen & Lamusuo Oy

Ennen elokuvan alkua aulassa voi istahtaa Partanen & Lamusuo Oy:n suunnittelemille kultaisille sohville ja ihastella Lucciola -valaisimia, joita löytyy useampi kappale teatterin tiloista. Aulasta saa myös ostettua herkut elokuvahetkeen, jonka jälkeen voi suunnata alakerrassa sijaitsevaan saliin. Killassa on yksi elokuvasali, johon mahtuu yhteensä 141 henkilöä. Sali on hyvin tilava ja sieltä löytyy klassisen punaiset, muhkeat istuimet. Kauniit tähdenmalliset valaisimet tuovat tunnelmallisen valaistuksen saliin.

Katso lisää muita elokuvateattereita

Ajattelemme, että luovalle yhteistyölle joustavuuttakin tärkeämpää on mukautumiskyky.
Se, kuinka hyvin pystymme kertomaan saman tarinan, vaikka sivumäärä kirjassa vaihtuisikin. Satojen projektien, isojen ja pienten, kokemuksella voimme todeta, että vaikka olemmekin ylpeitä kättemme jäljestä, ovat parhaat työmme ennen kaikkea asiakkaidemme ansiota. He ovat jakaneet kanssamme näkemyksen, että yhteinen visio ja unelma ovat onnistumisen elinehto. Me suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto – haluamme luoda ympärillemme eheän maailman, pala palalta.
× Sulje