Pudotusvalikko
  • BioRex Sveitsi

  • BioRex Sveitsi

BioRex Sveitsi

Käyttötarkoituksen muutos ja laajennus: Muutosala 830m2, laajennus 156m2, yhteensä 5 salia, 408 henkilöä
Tilaaja: BioRex Cinemas / Finex Real
Osoite: BioRex Sveitsi, Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää
Pääsuunnittelu: Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo
Pa-La-tiimi: Outi Taskinen, Emmi Kinnunen, Virpi Mononen, Hanna Valto

6 / 2016
10 / 2017

Vanha, legendaarinen kokoushotelli Hyvinkään Sveitsissä koki täydellisen muodonmuutoksen peruskorjauksen ja muutostöiden myötä. Vanhan hotellikiinteistön tiloihin toteutettiin uudenaikainen elämyskeskus, jonka osaksi valmistui myös elokuvateatteri BioRex Sveitsi. Uuden elokuvateatterin tiloissa toistuvat pronssin, syvänsinisen sekä hopean sävyt, jotka jatkavat BioRex-elokuvateatterien tunnusomaista tyyliä. Salien ilmettä on hieman uudistettu ja seinillä komeilevat muun muassa uudenlaiset seinävalaisimet. 

Elokuvateatteritekniikka on hiottu huippuunsa ja elämyksen viimeistelevät hulppean kokoiset valkokankaat. Myös elokuvan katselumukavuuteen ja –kokemukseen on panostettu entistäkin enemmän. Leveämmillä istuimilla ja suuremmalla jalkatilalla varustetut PLUS-rivit komeilevat salien keskiosissa. Rex-jalkarahit puolestaan takaavat eturivien istuinmukavuuden.

Lue lisää suunnittelemistamme kalusteista: Rex-tuotteet ja Tuma-tuotteet.

Partanen & Lamusuon suunnittelemat Rex-rahit takaavat lokoisan elokuvaelämyksen myös eturivissä. Kuva © Pa-La

Yhteisaulassa saleihin käydään näyttävien pronssin väristen äänisulkulaatikoiden kautta. Elokuvan alkua odotellessa voi istahtaa hopeisille Tuma-sohville. Kuva © Pa-La

Myyntitiskiltä liput uusiin elämyksiin. Kuva © Pa-La

UUTTA SUOMESSA: NAUTI ELOKUVAN LISÄKSI LASILLINEN VIINIÄ JA REX-MENUN HERKKUJA!

PLUS-rivillä on enemmän jalkatilaa sekä leveämmät penkit. Kuva © Pa-La

Rex-salin leveät penkit, sivupöydät ja jalkarahit tekevät elokuvan katsomisesta erityistä luksusta. Kuva © Pa-La

Kohteen helmi on Rex-sali, jossa luksus on viety ennennäkemättömälle tasolle. Salin kaikki penkit ovat ekstraleveitä ja varustettu sivupöydillä. Kyseiseen saliin voit tilata vaikkapa alkoholijuomia sekä ruoka-annoksia elokuvan katselun ajaksi. Konsepti on ensimmäinen laatuaan Suomessa!

Salipenkkien paikkanumerot ovat kirjailtu suoraan eläväpintaiseen kankaaseen. Kuva © BioRex

Struktuuripinnoite ja hopealasyyrikäsittely luovat aulaseinille vivaihteikkaan pinnan. Kuva © Pa-La

Katso lisää

Ajattelemme, että luovalle yhteistyölle joustavuuttakin tärkeämpää on mukautumiskyky.
Se, kuinka hyvin pystymme kertomaan saman tarinan, vaikka sivumäärä kirjassa vaihtuisikin. Satojen projektien, isojen ja pienten, kokemuksella voimme todeta, että vaikka olemmekin ylpeitä kättemme jäljestä, ovat parhaat työmme ennen kaikkea asiakkaidemme ansiota. He ovat jakaneet kanssamme näkemyksen, että yhteinen visio ja unelma ovat onnistumisen elinehto. Me suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto – haluamme luoda ympärillemme eheän maailman, pala palalta.