Pudotusvalikko
  • Elokuvateatteri Kuvalinna

  • Elokuvateatteri Kuvalinna

Elokuvateatteri Kuvalinna

Tilaaja: Savon Kinot Oy
Sijainti: Olavinkatu 13, 57130 Savonlinna
Pääsuunnittelu: Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo
Pa-La-tiimi: Iina Hämäläinen, Outi Taskinen

12 / 2018
02 / 2019

Savonlinnalainen kulttuurielämä sai kauan kaivatun piristysruiskeen, kun kaupunkiin avautui uusi elokuvateatteri Kuvalinna. Viiskulmassa, Kisalinnan kiinteistössä sijaitsevaan tilaan tehtiin laaja remontti, kun vanha teatteri muutettiin elokuvateatteriksi. Elokuvateatterin suunnittelussa tiloihin tuotiin esille eri kullan ja punaisen sävyjä. Värimaailmaltaan Kuvalinna muistuttaa Savon Kinot Oy:n Varkauden elokuvateatteri Maximia, joka on niin ikään Partanen & Lamusuo Oy:n sisustussuunnittelun kädenjälkeä.

Elokuvan alkua voi odottaa aulassa, istumalla Partanen & Lamusuo Oy:n suunnittelemille Alkio -istuimille. Kuva © Partanen & Lamusuo Oy

Lipunmyyntipisteeltä saa ostettua liput ja herkut elokuvaan. Kuva © Partanen & Lamusuo Oy

Portaikon yläpäästä löytyy tyylikkäät mustat baarijakkarat. Kuva © Partanen & Lamusuo Oy

Aulan Alkio -istuimet ovat Partanen & Lamusuo Oy:n suunnittelemia. Kuva © Partanen & Lamusuo Oy

Aulatilat ovat Kuvalinnassa valoisat ja avarat. Alkio -kalusteet värittävät tilaa ja alakertaan johtavien portaiden vierestä löytyy tyylikkäät mustat baarijakkarat. Ennen elokuvan alkua, aulasta voi ostaa paikan päällä paistettuja tuoreita popcorneja tai makeanhimoon irtokarkkeja. Kuvalinnassa on yksi elokuvasali, joka löytyy samasta kerroksesta lipunmyyntipisteen kanssa. Salissa on yhteensä 196 istumapaikkaa ja niistä neljä on kahdenistuttavia "love-seateja". Punainen väri elokuvasalissa ihastuttaa ja luo tunnelmaa.

Alkio -kalusteita löytyy eri kokoisina. Kuva © Partanen & Lamusuo Oy

KUVALINNA - TUHANSIEN TARINOIDEN TALO

Katso lisää muita elokuvateattereita

Ajattelemme, että luovalle yhteistyölle joustavuuttakin tärkeämpää on mukautumiskyky.
Se, kuinka hyvin pystymme kertomaan saman tarinan, vaikka sivumäärä kirjassa vaihtuisikin. Satojen projektien, isojen ja pienten, kokemuksella voimme todeta, että vaikka olemmekin ylpeitä kättemme jäljestä, ovat parhaat työmme ennen kaikkea asiakkaidemme ansiota. He ovat jakaneet kanssamme näkemyksen, että yhteinen visio ja unelma ovat onnistumisen elinehto. Me suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto – haluamme luoda ympärillemme eheän maailman, pala palalta.
× Sulje