VetreaNeuronin avajaiset

25.10.2019

Kuopion Lippumäkeen avattiin 24.10.2019 neurologisen kuntoutuksen yksikkö VetreaNeuron. Tilojen sisäilmeen on suunnitellut Partanen & Lamusuo Oy mukaillen vieressä sijaitsevan VetreaElo Marian suunnittelukonseptia.

VetreaElo-konseptista tutut maisematapetit tuovat tiloihin luonnonläheistä tunnelmaa. Tilojen valaistussuunnittelussa on käytetty VetreaElo Mariastakin tuttuja Terho-riippuvalaisimia, jotka antavat oman lämpimän säväyksen tilojen ilmeeseen.

Vetrean johtaja Laura Airaksinen toivotti juhlavieraat lämpimästi tervetulleiksi uuden kuntoutuskeskuksen avajaisiin. Kuva © Pa-La.

VetreaNeuronin sisustuksessa on käytetty VetreaElo-konseptista tuttuja lämpimiä sävyjä ja luontoaiheisia maisematapetteja. Kuva © Pa-La.

Avajaisissa esiintyivät sopraano Kaisa Makkonen ja pianotaiteilija Maija Teikari. Kuva © Pa-La.

Uuden kuntoutuskeskuksen avajaisissa saatiin nauttia monipuolisesta ohjelmasta. Puheiden lisäksi esiintymässä oli sopraano Kaisa Makkonen, joka on toipunut vuonna 2014 saamastaan aivoinfarktista uskomattomalla tavalla. Vaikka puheen ja liikkumisen kanssa on vielä haasteita, soljuu laulu kuin vanhastaan – ammattitaitoisesti, täydellisyyttä hipoen.

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet lisää mielenkiintoisista projekteistamme!

 

Tutustu tarkemmin VetreaElo-konseptiin