Pudotusvalikko
  • VetreaNeuron Kupoli

  • VetreaNeuron Kupoli

VetreaNeuron Kupoli

Sisustussuunnitelma:
Osoite: Itkonniemenkatu 9, 70500 Kuopio
Tilaaja: Vetrea Terveys Oy
Pa-La-pääsuunnittelu: Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo
Pa-La-tiimi: Iina Hämäläinen

01 / 2019
03 / 2019

Kuntoutus- ja hyvinvointikeskus VetreaNeuron Kupoli avattiin uusituin palveluin ja tiloin maaliskuussa 2019. Tiloissa tarjotaan mm. fysio- ja toimintaterapiaa. Osana palveluja on myös huippumoderni HUR-älykuntosali, joka on uusinta suomalaista terveysteknologiaa.

Partanen & Lamusuo Oy vastasi tilojen sisäilmeestä. Vihreät TUMA™-sohvat toivottavat kävijän tervetulleeksi uusittuun VetreaNeuron Kupoliin. Kuntoutuskeskuksen sisutuksessa on käytetty VetreaElo-konseptista tuttua luontomaisemaa sekä lämpimiä sävyjä. Luonto aiheena koskettaa meitä kaikkia – sillä on rauhoittava ja parantava vaikutus.

Aulan lämminsävyinen sisustus kutsuu viihtymään. Kuva © Pekka Mäkinen.

Valaisimet tuovat lämpimän sävyn tilaan. Kuva © Petra Tiihonen.

HUR-kuntosalilaitteiden vihreä väri on linjassa muun sisutuksen kanssa. Kuva © Pekka Mäkinen.

HUR-kuntosali: nykyaikaista terveysteknologiaa luonnon keskellä. Kuva © Pekka Mäkinen.

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet lisää mielenkiintoisista projekteistamme!

Katso lisää

Ajattelemme, että luovalle yhteistyölle joustavuuttakin tärkeämpää on mukautumiskyky.
Se, kuinka hyvin pystymme kertomaan saman tarinan, vaikka sivumäärä kirjassa vaihtuisikin. Satojen projektien, isojen ja pienten, kokemuksella voimme todeta, että vaikka olemmekin ylpeitä kättemme jäljestä, ovat parhaat työmme ennen kaikkea asiakkaidemme ansiota. He ovat jakaneet kanssamme näkemyksen, että yhteinen visio ja unelma ovat onnistumisen elinehto. Me suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto – haluamme luoda ympärillemme eheän maailman, pala palalta.
× Sulje