Seinäjoelle uusi leffateatteri

07.07.2020

BioRex Cinemas Oy rakennuttaa yhteistyössä FinCap Kiinteistökehitys Oy:n kanssa puitteiltaan upean, tilavan ja tekniikaltaan modernin kaksikerroksinen elokuvateatterin Seinäjoen ydinkeskustaan. ”Nykyinen teatteri, joka on rakennettu 1970-luvulla, on mittasuhteiltaan kaupunkiin riittämätön. Suur-Seinäjoen ja maakunnan asukkaat ansaitsevat nykyaikaisen elokuvateatterin, jossa on tarjolla normaalien elokuvanäytösten lisäksi myös kattavasti erilaisia näytöskonsepteja sekä premiumpalveluja. Erityisen innoissamme olemme PRIME -salikonseptista, jonka toteutamme myös Seinäjoen uuteen elokuvateatteriin.” kertoo BioRex Cinemasin toimitusjohtaja Aku Jaakkola.

Elokuvateatteri BioRex Seinäjoen tilat ovat kuin hyvä elokuva; tilat johdattavat kävijän luontevasti elokuvan maailmaan, kohottavat arjen yläpuolelle ja tarjoavat yllättäviä elämyksiä. Monimuotoisissa tiloissa kimmeltää pronssi ja hopea… ja mikä parasta; elokuvasalit ovat maailman huipputasoa.

Elokuvateatterin komeat salit ja hulppeat yleisötilat on suunnitellut taiteilija-arkkitehtipari Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo Partanen & Lamusuo Oy:stä tiiminsä kanssa.

Partanen & Lamusuo Oy suunnittelee Seinäjoelle upean, modernin leffateatterin. Pääsuunnittelu ja havainnekuva © Arkkitehdit LSV.

Uusi leffateatteri rakennetaan Seinäjoen korkeimman asuinkerrostalon, 11-kerroksisen Sofiantornin yhteyteen. Pääsuunnittelu ja havainnekuva © Arkkitehdit LSV.

PRIME-salikonsepti tarjoaa ensiluokkaisen elokuvaelämyksen. Kuva BioRex Hämeenlinnan PRIME-salista © Partanen & Lamusuo.

Kuusi salia käsittävä elokuvateatteri rakennetaan 11-kerroksisen asuinkerrostalo Sofiantornin yhteyteen, jonka pääsuunnittelusta vastaa Arkkitehdit LSV. 

Kauan odotetun uuden BioRex elokuvateatterin ja Seinäjoen korkeimman asuinkerrostalo Sofiantornin rakennustyöt matkakeskuksen tuntumassa polkaistaan käyntiin heinäkuun aikana. Elokuvateatterin avauksen on tarkoitus sijoittua vuoden 2021 loppupuolelle.

Lisää leffateattereita

Jätä kommentti


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.