Pudotusvalikko
  • BioRex Pietarsaari

  • BioRex Pietarsaari

  • BioRex Pietarsaari

BioRex Pietarsaari

Peruskorjaus: Sali 1 ja 2, muutosala 499 m2
Osoite: Perämiehenkatu 7, 68600 Pietarsaari
Tilaaja: BioRex Cinemas
Pa-La-pääsuunnittelu: Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo
Pa-La-tiimi: Iiro Heikkilä, Aki Leukku, Virpi Mononen

02 / 2019
06 / 2019

BioRex Pietarsaari sai ylleen juhlapuvun, kun Partanen & Lamusuo Oy suunnitteli KinoCity-nimellä aiemmin tunnetulle elokuvateatterille uuden ilmeen. Sisustussuunnitelma jatkaa BioRex-teatterien tunnusomaista tyyliä pronssin-, hopean- ja syvänsinisen sävyillä.

Remontin yhteydessä teatteri sai uuden modernin myymälän ja aulatilat. Valoisa aula hopeisine TUMA™-kalusteineen virittää kävijän elokuvan maailmaan.

BioRex Pietarsaaren aulatilat ovat valoisat. Kuva © Pa-La.

Salin mukavilla istuimilla pääsee rentoutumaan. Kuva © Pa-La.

Kierreportaat tuovat ilmeikkyyttä aulaan. Kuva © Pa-La.

TYYLIKÄS YMPÄRISTÖ

ELOKUVAELÄMYKSILLE

Hopeiset TUMA™-kalusteet tuovat glamouria aulan sisustukseen. Kuva © Pa-La.

120-paikkainen sali 1 kaikessa komeudessaan. Kuva © Pa-La.

Sali 1 ja 2 uudistettiin täysin. Katsomoistuimet ja pintamateriaalit vaihdettiin, samoin seinien ja lattian valot uusittiin. Salien eturiveillä voi lepuuttaa jalkojansa Rex-rahien päällä ja katsella elokuvaa mukavassa asennossa. Sisustuksessa ja kaikissa materiaalivalinoissa on haluttu korostaa BioRex-teatterien korkeaa laatua. Tämä yhdessä uudistetun herkkumyymälän naposteltavien kanssa takaa hemmottelevan, korkeatasoisen elokuvaelämyksen.

Tutustu BioRex-elokuvateattereihin

Ajattelemme, että luovalle yhteistyölle joustavuuttakin tärkeämpää on mukautumiskyky.
Se, kuinka hyvin pystymme kertomaan saman tarinan, vaikka sivumäärä kirjassa vaihtuisikin. Satojen projektien, isojen ja pienten, kokemuksella voimme todeta, että vaikka olemmekin ylpeitä kättemme jäljestä, ovat parhaat työmme ennen kaikkea asiakkaidemme ansiota. He ovat jakaneet kanssamme näkemyksen, että yhteinen visio ja unelma ovat onnistumisen elinehto. Me suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto – haluamme luoda ympärillemme eheän maailman, pala palalta.
× Sulje