Pa-La Kapuaa apua Etiopiaan

10.06.2019

Kapua kerää varoja kehitysmaiden tukemiseksi kiipeämällä maailman vuorille. Kerätyt varat kanavoidaan hyväntekeväisyyskohteisiin luotettavien ja tunnettujen suomalaisten järjestöjen kautta. Jaana Partasen ja Heikki Lamusuon keräystavoite on 9 100 euroa, yksi euro jokaisesta metristä Etiopian korkeimmalle huipulle, Ras Dashenille (4 550 m). 

Kapua 2019 -hankkeessa kerätään varoja vammautuneiden naisten voimaantumisen edistämiseksi ja tyttöjen oikeuksien parantamiseksi kehitysmaissa. Kapuajat matkustavat marraskuussa 2019 Etiopiaan ja tutustuvat Kynnys ry:n hanketyöhön Addis Abeban ja Gondarin kaupungeissa. Matka huipentuu viikon kestävälle vuorivaellukselle Simien-vuoristossa, jolloin kapuajat nousevat Ras Dashenille.

Partanen & Lamusuo Oy on ollut aikaisemminkin mukana edistämässä kehitysmaiden naisten asemaa suunnittelemalla juhlatuotteen, Tattiksen, Kuopion Naisten Pankille. Vammaisten asemaa kotimaassa on parannettu VetreaElo -projekteissa. Partanen & Lamusuo Oy suunnitteli Vetrea Terveys Oy:lle vammaisten hoivarakennuksiin räätälöidyn VetreaElo-konseptin.

Vetrea Terveys Oy ja Saint-Gobain Finland Oy / Ecophon ovat mukana tukemassa Jaanan ja Heikin kapuamista. Molemmat yritykset ovat Partanen & Lamusuo Oy:n pitkäaikaisia kumppaneita.

Taustakuva © Kapua, Jaanan ja Heikin kuva © Minna Tuohisto-Kokko

Jaana ja Heikki suunnittelivat Kuopion Naisten Pankille hyväntekeväisyytuotteen Tattiksen vuonna 2016. Kuva © Aake Roininen.

Jaana ja Heikki hakivat tuntumaa vaeltamiseen Kap Verdellä. Kuva © Pa-La.

Saint-Gobain Finland Oy / Ecophon suunnittelee, valmistaa ja toimittaa rakennusmateriaaleja, -tuotteita ja ratkaisuja, jotka lisäävät hyvinvointia yhteiskunnassa. Konserni toimii 67 maassa. ”Teemme töitä ihmisten hyvinvoinnin parantamiseksi. Olemme iloisia, että Kapua hankkeen myötä, voimme olla mukana parantamassa kehitysmaiden naisten ja tyttöjen hyvinvointia. Onnea Pa-La -teamille ja tsemppiä KAPUAmiseen!”

Vetrea Terveys Oy on kotimainen hoivayritys, joka tarjoaa kuntoutus-, koti- ja asumispalveluja. Yhtiö toimii jo 16 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. ”Vammautuneet henkilöt ja heidän auttamisensa on meille vetrealaisille tärkeä asia. Haluamme edistää sitä, että he saavat kaiken avun ja tuen, jota heille voidaan osoittaa.”

Voit tutustua Jaanan ja Heikin keräykseen täällä: kapua.fi

Täällä voit seurata Jaanan ja Heikin matkavalmistautumista: Instagram / jaanapartanen.fi

Partanen & Lamusuo Oy on suunnitellut VetreaElo-konseptin vammautuneiden palvelukoteihin. Kuva © Mikko Nikkinen.

Kapua-hanke kerää varoja kehitysmaiden tukemiseksi kiipeämällä maailman vuorille. Kuva © Kapua.

”Teemme töitä ihmisten hyvinvoinnin parantamiseksi. Olemme iloisia, että Kapua hankkeen myötä, voimme olla mukana parantamassa kehitysmaiden naisten ja tyttöjen hyvinvointia. Onnea Pa-La -teamille ja tsemppiä KAPUAmiseen!” Saint-Gobain Finland Oy / Ecophon

 

”Vammautuneet henkilöt ja heidän auttamisensa on meille vetrealaisille tärkeä asia. Haluamme edistää sitä, että he saavat kaiken avun ja tuen, jota heille voidaan osoittaa.” Vetrea Terveys Oy

Katso lisää