Pudotusvalikko
  • Tattis

  • Tattis

  • Tattis

  • Tattis

  • Tattis

Tattis

Muotoilutuote
Tilaaja: Naisten Pankki, Kuopion paikallisyhdistys
Tekijä: Josi Voutilainen, Ingmanin käsi- ja taideteollisuusoppilaitos
Pa-La-pääsuunnittelu: Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo
Pa-La-tiimi: Siiri Murtola

03 / 2015
03 / 2016

Tattis on ulkokäyttöön suunniteltu istuin, joka voidaan sijoittaa epätasaiseenkin maastoon. Tattikset on tehty liimatusta männystä ja siitä löytyy kolme eri värivaihtoehtoa: ruskea, kelonharmaa ja musta. Jalan ja hatun voi myös irroittaa toisistaan ja yhdistellä eri värejä. Jalkoja löytyy kahta eri korkeutta. Tuotteet on valmistettu paikallisena käsityönä puualan artesaaniksi valmistuvan Josi Voutilaisen toimesta.

Tattis on juhlatuote, joka on suunniteltu hyväntekeväisyys-yhteistyönä Kuopion Naisten Pankille. Myynnistä tuleva tuotto menee kokonaisuudessaan Naisten Pankille ja ohjataan sitä kautta kehitysmaiden naisille ja tytöille.

Tuotteeseen liittyvät tiedustelut: kuopio@naistenpankki.fi

Tattis, 2016. Kuva © Aake Roininen

Tattiksella on kolme eri värivaihtoehtoa. Kuva © Aake Roininen

Tattikset vasemmalta oikealle: kelonharmaa, musta ja ruskea, 2016. Kuva © Aake Roininen

Onnelliset suunnittelijat Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo haluavat osaltaan tukea Naisten Pankin tärkeää työtä. Kuva © Aake Roininen

"Tattis tarkoittaa kiitosta. Tästä rakentuu silta Naisten Pankkiin. Tattis on universaali tuote, jolla voisi olla käyttöä Afrikan maissakin. Siellä äidit valmistavat ruuan ulkona – kuten mekin teemme kesäisin."

- Jaana Partanen, taiteilija, Partanen & Lamusuo Oy

Ajattelemme, että luovalle yhteistyölle joustavuuttakin tärkeämpää on mukautumiskyky.
Se, kuinka hyvin pystymme kertomaan saman tarinan, vaikka sivumäärä kirjassa vaihtuisikin. Satojen projektien, isojen ja pienten, kokemuksella voimme todeta, että vaikka olemmekin ylpeitä kättemme jäljestä, ovat parhaat työmme ennen kaikkea asiakkaidemme ansiota. He ovat jakaneet kanssamme näkemyksen, että yhteinen visio ja unelma ovat onnistumisen elinehto. Me suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto – haluamme luoda ympärillemme eheän maailman, pala palalta.