Pudotusvalikko
  • TATTIS™

  • TATTIS™

  • TATTIS™

  • TATTIS™

  • TATTIS™

TATTIS™

Muotoilutuote
Suunnittelijat: Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo
Pa-La-tiimi: Siiri Murtola

03 / 2015
03 / 2016

TATTIS™ on ulkokäyttöön suunniteltu istuin, joka voidaan sijoittaa epätasaiseenkin maastoon. TATTIS -istuimet on tehty liimatusta männystä, ja siitä on löytynyt alunperin kolme eri värivaihtoehtoa: ruskea, kelonharmaa ja musta. Jalan ja hatun voi myös irroittaa toisistaan ja yhdistellä eri värejä. Jalkoja löytyy kahta eri korkeutta.

TATTIS on hyväntekeväisyystuote, jonka myynnistä tuleva tuotto ohjataan kehitysyhteistyöhön. Vuosina 2020-21 yhteistyökumppanina on Kapua. Voit lukea yhteistyöstä lisää täältä. TATTIS on myynnissä palad-verkkokaupan lisäksi Kapuan verkkokaupassa sekä Kuopiossa Ingmanedun Ingo-myymälässä (kauppakeskus Sektori, Puijonkatu 23). Myös kapuaja-tiimin jäsenet myyvät Tattiksia.

TATTIS suunniteltiin alunperin Kuopion Naisten Pankille, ja myynnistä tullut tuotto meni kokonaisuudessaan Naisten Pankin kautta kehitysmaihin tyttöjen ja naisten koulutukseen ja työllistämiseen.

palad+358 50 4362 355, palad@palad.fi

Kapua: +358 50 440 5534, info@kapua.fi

TATTIS, 2016. Kuva © Aake Roininen

TATTIS-istuimella oli alunperin kolme eri värivaihtoehtoa. Kuva © Aake Roininen

TATTIS-istuimet vasemmalta oikealle: kelonharmaa, musta ja ruskea, 2016. Kuva © Aake Roininen

Onnelliset suunnittelijat Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo haluavat tehdä osansa hyväntekeväisyydessä. Kuva © Aake Roininen

"Tattis tarkoittaa kiitosta. Tästä rakentuu silta Naisten Pankkiin. Tattis on universaali tuote, jolla voisi olla käyttöä Afrikan maissakin. Siellä äidit valmistavat ruuan ulkona – kuten mekin teemme kesäisin."

- Jaana Partanen, taiteilija, Partanen & Lamusuo Oy

Katso lisää

Ajattelemme, että luovalle yhteistyölle joustavuuttakin tärkeämpää on mukautumiskyky.
Se, kuinka hyvin pystymme kertomaan saman tarinan, vaikka sivumäärä kirjassa vaihtuisikin. Satojen projektien, isojen ja pienten, kokemuksella voimme todeta, että vaikka olemmekin ylpeitä kättemme jäljestä, ovat parhaat työmme ennen kaikkea asiakkaidemme ansiota. He ovat jakaneet kanssamme näkemyksen, että yhteinen visio ja unelma ovat onnistumisen elinehto. Me suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto – haluamme luoda ympärillemme eheän maailman, pala palalta.
× Sulje