Kapuajat kohti Etiopiaa

04.11.2019

Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo ovat matkustaneet Etiopiaan, missä he osallistuvat Kapua-projektin huipennukseen: viikon kestävälle vuorivaellukselle Simien-vuoristossa. Vaellusviikon päätteeksi he nousevat Etiopian korkeimmalle huipulle, Ras Dashenille (4 550 m).

Kapua-hankkeessa kerätään varoja kehitysmaiden tukemiseksi. Kapua Etiopia 2019 -projektin varainhankinnan kohteena ovat vammaiset naiset, terveys ja koulutus. Tavoitteena on tyttöjen ja naisten kouluttautumisen ja oikeuksien toteutumisen edistäminen. Etiopian matkan aikana Jaana ja Heikki pääsevät tutustumaan hyväntekeväisyysjärjestöjen toimintaan paikan päällä.

Suininlahden koulun oppilaat osallistuivat Kapua-hankkeeseen päivätyökeräyksellä. Kuva © Suininlahden koulu.

Kapuajat kiipeävät matkallaan Etiopian korkeimmalle huipulle Ras Dashenille. Kuva © Kapua.

Partanen & Lamusuo Oy:n mukana kapuamassa ovat Grandund Kuopio Oy, Data Group Kuopio, Suininlahden koulu ja Hatsalan koulu sekä jo aiemmin mukaan lähteneet Vetrea Terveys Oy ja Saint-Gobain Finland Oy/Ecophon. Nämä ovat kukin osallistuneet hyväntekeväisyyskeräykseen, jossa tavoitteena oli euro jokaisesta metristä Ras Dashenin huipulle. Matkat Etiopiaan Jaana ja Heikki ovat kustantaneet itse.

Keräykseen voi osallistua www.kapua.fi -sivustolla. Matkan ajan 3.–17.11.2019 sivustolla julkaistaan myös kapuajien matkapäiväkirjaa suoraan Etiopiasta.

Jaanan ja Heikin matkaa voit seurata myös Instagramissa

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet lisää mielenkiintoisista projekteistamme!

”Tsemppiä kapuamiseen hyvän asian puolesta toivottaa Granlund Kuopion väki!”

 

"Yhdessä kapuamassa kohti parempaa tulevaisuutta." Data Group Kuopio

Katso lisää