Pudotusvalikko
  • Biorex Tornio

  • Biorex Tornio

  • Biorex Tornio

Biorex Tornio

Käyttötarkoituksen muutos: 1059 m², 3 salia, 322 henkilöä
Osoite: Länsiranta 6, 95400 Tornio
Tilaaja: BioRex Cinemas/ Kiinteistö Oy Rajalla c/o / Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma
Pääsuunnittelu: Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo
Pa-La-tiimi: Outi Taskinen, Emmi Kinnunen, Hanna Valto, Virpi Mononen

11 / 2015
7 / 2016

Tornion BioRex sijaitsee Rajalla-kauppakeskuksessa. Olemassa olevaan liiketilaan toteutettiin täysin uusi elokuvateatterikokonaisuus. Kauppakeskusrakennuksen voimakkaat diagonaaliset linjat antoivat innoitusta aula- ja myymälätilojen suunnitteluun. Lennokkaat kalustesijoittelut, materiaalivalinnat, leijuvat alakattolevyt ja moninaiset valaistusratkaisut tekevät elokuvateatterin auloista mielenkiintoiset ja persoonalliset. Teatterisalien suunnittelussa on panostettu kokonaisvaltaiseen elokuvaelämykseen. Saleissa yhdistyvät erinomainen akustiikka, katselumukavuus, ja estetiikka.

Lue lisää kalusteista: Tuma-tuotteet ja Rex-tuotteet.

Viihtyisät ja toimivat salit takaavat miellyttävän elokuvakokemuksen. Kuva © Pa-La

Seinien sitaatit virittävät elokuvatunnelmaan. Kuva © Pa-La

Pitkää käytävää elävöittää printtitapetti. Kuva © Pa-La

LEIKKISÄT TILARATKAISUT,

KOKONAISVALTAINEN ELÄMYS,

ELOKUVANAUTINTOJA

Aulaan on toteutettu useita erilaisia valaistusratkaisuja. Kuva © Pa-La

Aulatiloihin ja myymälään luotiin leikkisä ilme eri tasoissa leijuvilla alakattolevyillä. Oikealla myös hopeisia Tuma- ja Rex-kalusteita. Kuva © Pa-La

Betonivalumuottien rouhea pinta jätettiin näkyviin osaan seinistä. Kuva © Pa-La

Leijuvat alakattolevyt ja struktuuripintaiset hopeaseinät johdattavat saleihin 1 ja 2. Käytävässä myös hopeisia Rex-Arc-istuimia. Kuva © Pa-La

"Hyvät tilat, ei ole ahdasta, vaikka ovat pieniä saleja. Oikein kotoisaa! Mahtava äänentoisto ja kunnon elokuvakankaat. Saa tulemaan aina uudelleen ja uudelleen. Ja lisänä mukavat hymyilevät asiakaspalvelijat!"

- Kommentti, BioRex (Facebook)

Katso lisää

< >
Ajattelemme, että luovalle yhteistyölle joustavuuttakin tärkeämpää on mukautumiskyky.
Se, kuinka hyvin pystymme kertomaan saman tarinan, vaikka sivumäärä kirjassa vaihtuisikin. Satojen projektien, isojen ja pienten, kokemuksella voimme todeta, että vaikka olemmekin ylpeitä kättemme jäljestä, ovat parhaat työmme ennen kaikkea asiakkaidemme ansiota. He ovat jakaneet kanssamme näkemyksen, että yhteinen visio ja unelma ovat onnistumisen elinehto. Me suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto – haluamme luoda ympärillemme eheän maailman, pala palalta.
× Sulje