Pudotusvalikko
  • Tuma-tuotteet

  • Tuma-tuotteet

  • Tuma-tuotteet

Tuma-tuotteet

Muotoilutuotteet
Suunnittelijat: Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo
Pa-La-tiimi:
Siiri Murtola, Taru Paavilainen, Outi Taskinen

01 / 2009
06 / 2013

Tuma-tuoteperhe syntyi osana Kuopion yliopistollisen sairaalan pääaulan uudistamista. Sittemmin tuote on löytänyt tiensä myös muihin Partanen & Lamusuon suunnittelemiin kohteisiin.

Tuma-sohvaa saa kahdessa eri koossa. Sohvan keskelle on mahdollista asentaa vaihtoehtoisesti joko pehmustettu selkänoja, pöytä tai kirja-/lehtiteline. Tuma-sohvasta voidaan toteuttaa myös pelkkä istuinosa, kokonaan ilman edellä mainittuja osia. Tuma-raheja on saatavana kaikkiaan kolmea eri kokoa. Eri kokoisista raheista voi koota mukavan eläväisen kalustesommitelman. Tuotesarjasta löytyy sohvien ja rahien lisäksi myös Tuma-pöytä, jonka pöytälevy jatkaa samaa orgaanisen pyöreää muotokieltä ja näin ollen sopii erittäin hyvin täydentämään Tuma-kalustusta.

Tuma-tuotteita löytyy muun muassa seuraavista suunnittelukohteistamme: KYS Pääaula-alue, KYS KaarisairaalaRissalan lentoasemaBioRex Tornio ja BioRex Sveitsi.

Tilaukset: office@pa-la.fi

KYS Kaarisairaalan siniset tumasohvat. Kuva © Pa-La

KYSin Tuma-sohvien verhoilukankaassa on useampaa sinisen sävyä. Kuva © Pa-La

BioRex Sveitsin Tuma-sohvien pöytälaminaatteihin printattiin elokuva-aiheisia kuvia. Kuva © Pa-La

Tuma-sohvia saa joko pehmustetulla selkänojalla, pöydällä tai lehti-/kirjalokerolla. Erikokoiset rahit täydentävät kokonaisuuden. © Pa-La Design

BioRex Sveitsistä löytyy monia erilaisia kalusteita Tuma-sarjasta. Kuva © Pa-La

KYSin Pääaulaa piristävät punaiset Tuma-pöydät. Kuva © Pa-La

Tuma-pöydän eläväisen pyöreä muoto ihastuttaa. © Pa-La Design

Katso lisää

Ajattelemme, että luovalle yhteistyölle joustavuuttakin tärkeämpää on mukautumiskyky.
Se, kuinka hyvin pystymme kertomaan saman tarinan, vaikka sivumäärä kirjassa vaihtuisikin. Satojen projektien, isojen ja pienten, kokemuksella voimme todeta, että vaikka olemmekin ylpeitä kättemme jäljestä, ovat parhaat työmme ennen kaikkea asiakkaidemme ansiota. He ovat jakaneet kanssamme näkemyksen, että yhteinen visio ja unelma ovat onnistumisen elinehto. Me suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto – haluamme luoda ympärillemme eheän maailman, pala palalta.