Pudotusvalikko
  • Rex-tuotteet

  • Rex-tuotteet

  • Rex-tuotteet

Rex-tuotteet

Muotoilutuote
Suunnittelijat: Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo
Pa-La-tiimi:
Siiri Murtola, Outi Taskinen

2008

Rex Arc –tuoli on portti erilaisiin yhdistelmiin. Se on yksinkertainen ja toimii sekä yksittäin että ryhmässä. Asettelutapaa muuttamalla istuimesta saadaan moneen eri tilaan sopivia kokonaisuuksia. Rex Arc –tuolin rinnalle suunniteltiin Rex-rahi. Rahi on tarkoitettu käytettäväksi elokuvasalien eturiveillä lisäämään istuinmukavuutta. Rex-rahissa toistuu sama muotokieli kuin edeltäjässään, se on ainoastaan matalampi, jotta sen päälle voi helposti oikaista jalkansa. Rex-tuotteet ovat syntyneet ja kasvaneet BioRex-elokuvateatterisuunnittelun mukana.

Rex-tuotteita löytyy muun muassa seuraavista suunnittelukohteista: BioRex Tornio, BioRex Rovaniemi, BioRex Porvoo Taidetehdas ja BioRex Porvoo, sekä lisäksi Finnkinon elokuvateattereista.

Tilaukset: office@pa-la.fi

Rex-rahit lisäävät eturivin istuinmukavuutta, BioRex Rovaniemi. Kuva © Pa-La

Rex Arc-tuolit, BioRex Porvoo Taidetehdas. Kuva © Pa-La

Rex Arc-tuolit © Pa-La Design

REX ARC - PORTTI ERILAISIIN YHDISTELMIIN

Rex Arc -tuolit voi sommitella helposti esimerkiksi kaarevia seiniä vasten. Kuva © Pa-La

Kuvan etualalla Rex Arc -tuolit, BioRex Tornio. Kuva © Pa-La

Rex Arceilla voi muodostaa myös orgaanisia muotoja. © Pa-La Design

Ajattelemme, että luovalle yhteistyölle joustavuuttakin tärkeämpää on mukautumiskyky.
Se, kuinka hyvin pystymme kertomaan saman tarinan, vaikka sivumäärä kirjassa vaihtuisikin. Satojen projektien, isojen ja pienten, kokemuksella voimme todeta, että vaikka olemmekin ylpeitä kättemme jäljestä, ovat parhaat työmme ennen kaikkea asiakkaidemme ansiota. He ovat jakaneet kanssamme näkemyksen, että yhteinen visio ja unelma ovat onnistumisen elinehto. Me suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto – haluamme luoda ympärillemme eheän maailman, pala palalta.