Uusi leffateatteri Seinäjoelle!

17.04.2018

Huippu-uutisia! BioRex jatkaa laajenemistaan Partanen & Lamusuo Oy:n jatkaessa suunnittelua. Alla BioRex Cinemasin mediatiedote:

BIOREX RAKENTAA SEINÄJOELLE SEITSENSALISEN ELOKUVATEATTERIN

Seinäjokelaiset pääsevät pian nauttimaan leffoista huippumodernissa leffateatterissa. Kaupungin keskustaan rakennettava seitsensalinen, vajaan 2000m² kokoinen elokuvateatteri on tarkoitus avata yleisölle keväällä 2020.

Kauppakatu 6:n, Asunto Oy Sofian Tupa nimiseen kompleksiin rakennetaan yhteensä 3000m2 liiketilaa, josta 1100m2 on vielä vapaana. Lisäksi rakennukseen tulee myös noin 80 asuntoa. Projekti toteutetaan yhdessä Rakennusliike J. Rajalan kanssa. Kohteen arkkitehtuurista vastaa Arkkitehtitoimisto Aaron Rantala, ja elokuvateatterin puolestaan BioRex:n pitkäaikainen kumppani, Suunnittelu- ja Arkkitehtitoimisto Partanen & Lamusuo.

”Nouseva trendi rakentamisessa sekä palvelujen kehittämisessä on ollut keskustojen aktivoituminen. Ihmiset haluavat vaivattomuutta ja asioimisen helppoutta kiireisen arjen keskellä. Elokuvateatteri on kaupungin yksi tärkeimmistä kulttuurituottajista ja tulee olla kaikkien helposti saavutettavissa. Siksi onkin luonnollista rakentaa uusi teatteri kaupungin sydämeen.” kertoo BioRex Cinemasin toimitusjohtaja Aku Jaakkola.

”Asukasmäärän ja asuntomassan kasvaessa, on tärkeää, että elokuvateatteri jää keskustaan palvelemaan niin alueen asukkaita kuin yrityksiäkin. Olemme erityisen innoissamme, että juuri me saamme olla edistämässä tätä kehitystä ja rakentamassa uusinta tekniikkaa sisältävän leffateatterin Seinäjokelaisille.”  kertoo Hannu Niemi Rakennusliike Rajalasta.

BioRex:n aloittaessa Bio Marilynin operaattorina keväällä 2016, ohjelmisto laajeni jo entiseen toimijaan verrattuna. Uuden elokuvateatterin seitsemän (7) salia palvelevat luonnollisesti entistä monipuolisen ohjelmiston muodossa kuluttajia, mutta taipuvat hyvin myös erikokoisten yritysten kokoustarpeisiin. Kaikkiin saleihin on suunnitteilla mm. 4K -laserprojektorit, osaan myös BioRex:n muista elokuvateattereista tuttuja, normaalia leveämpiä PLUS –penkkejä. ”Seuraamme tarkasti alan trendejä ja pyrimme tuomaan rakentamiimme leffateattereihin tasaisesti uusia konsepteja. Myös Seinäjoelle on suunnitteilla pientä twistiä, mutta yksityiskohtia emme vielä tässä vaiheessa paljasta.” BioRex Cinemasin toimitusjohtaja Aku Jaakkola vinkkaa. 

Lisätiedot / BioRex Cinemas: 
Aku Jaakkola
Toimitusjohtaja, CEO 
aku.jaakkola@biorex.fi
puh. 050 3387765

Lisätiedot / Rakennusliike Rajala:
Hannu Niemi
Rakennusliike J. Rajala Oy
hannu.niemi@rakennusrajala.fi
puh. 044 7007440

Kuva © Arkkitehtitoimisto Aaron Rantala Oy

PLUS-riveistä pääsee nauttimaan mm. jo BioRex Sveitsissä. Kuva © Pa-La

Katso lisää

Jätä kommentti


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.