Kevätretki

16.06.2017

Pa-La-tiimin virallinen kesäaika alkoi intensiivisellä excursiolla. Pakkasimme itsemme ja matkatavaramme tilauslinja-autoon ja suuntasimme etelänlomalle. Ja sitähän se todellakin oli: merta, ylensyöntiä, minuuttiaikataulu ja aurinkoakin. Automatkat kohteisiin menivät kuin siivillä pureutuessamme kehityshankkeisiin. Paikan päällä Kotkassa, Lappeenrannassa, Punkaharjulla ja Savonlinnassa tutustuimme tuleviin, oleviin ja toteutettuihin suunnittelukohteisiin.

Merikeskus Vellamossa ehdimme toteuttamamme näyttelyn lisäksi tutustumaan merimuseoon ja kipuamaan rakennuksen katolle ihailemaan merta. Kotka vaikutti keväisenä torstai-iltana mukavalta kaupungilta. Päivän aktiviteeteistä uupuneina katsoimme kuitenkin parhaaksi suunnata heti illallisen jälkeen hotellille nukkumaan.

Pa-La-tiimi Merikeskus Vellamon katolla.

Työmaakierroksella Eksoten K-sairaalan työmaalla.

Eksoten K-sairaalaa rakennetaan parhaillaan.

Pa-La-tiimi illallisella Hotelli Punkaharjulla.

Seuraavana päivänä Lappeenrannassa Eksoten K-sairaalan rakennustyömaalla pääsimme työnteon ohessa ihastelemaan vuorostaan kauniita järvimaisemia ylimmistä kerroksista. Aurinkoisen ilman nuorentavasta vaikutuksesta ryhmäämme luultiin opiskelijaporukaksi. Iltapäivällä Punkaharjun päiväkodin johtaja Päivi esitteli meille tiloja, jotka olivat olleet jo vuosia tehokkaassa käytössä. Ainakin yhtä tehokkaasti sujuivat kaksi päivää tien päällä ja excursion jälkeen alkanut viikonloppu tuli enemmän kuin tarpeeseen.

Pa-La:n harjoittelija, vastavalmistunut muotoilija
(Sisustusarkkitehtuuri ja kalustemuotoilu)
Anu Jääskeläinen

Katso lisää

Jätä kommentti


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.