Jarin harkkatunnelmia

03.01.2022

Hellurei!

Olen Jari Kuikka ja valmistun joulukuussa Wellness-tradenomiksi. Kolmen kuukauden harjoitteluni Partanen & Lamusuo Oy:llä tuli suoritettua hiljattain. Aika meni nopeasti ja tuntui kuin olisin vasta eilen aloittanut harjoitteluni.

Vastasin Pa-La:lla pääosin sosiaalisen median puolesta, kuten postauksista, uutisista, artikkeleista, projektiesittelyiden kirjoittamisesta, sekä nettisivujen päivittämisestä. Sain myös mahdollisuuden olla kehittämässä Palad brändiä markkinointisuunnitelman muodossa monien muiden työtehtävien lisäksi.

Pääsin heti ensimmäisestä päivästä lähtien työnteon makuun ja sanoma ”Meillä harjoittelijat eivät vain keitä kahvia” tulikin heti esille. Sain haastaa itseäni paljon ja minua myös haastettiin. Useimmiten niistä selvittiin yksin, mutta paljon matkan varrella tuli pyydettyä neuvoja ja apuakin. Ne helpottivat ja auttoivat omaa tekemistä ja myös kehittivät minua paremmaksi työssäni. Aina sai kysyä apua ongelman tullessa ja aina myös apua sai. Joissain paikoissa sellaiseen ei välttämättä ole mahdollisuutta. Ainakaan nopealla aikataululla.

Harjoittelun aikana tutustuin moniin uusiin ihmisiin, sain uusia näkökulmia, ideoita, ajatuksia ja paljon myös kokemuksia. Markkinointiassistenttina minulle annettiin vastuuta ja sain toteuttaa omia näkemyksiäni somemarkkinoinnissa. Oli myös mukava huomata, että minulta löytyy ammattitaitoa tehdä tällaista työtä ja että minulta ihan oikeasti löytyy hyviä ideoita. Se antoi varmuutta jatkaa samalla mallilla ja antoi myös itsevarmuutta lähteä jatkamaan kohti seuraavia haasteita.

Kiitos kaikille Partanen & Lamusuo Oy:n henkilöille, jotka olitte harjoitteluaikanani täällä, ja kiitos erityisesti Hannalle opastamisestani ja ohjaamisestani – opittuja asioita tulen hyödyntämään varmasti jatkossa!

-Jari

Kovana kahvinjuojana tunnettu Jari viihtyi hyvin Pa-La-tiimissä.

Etsimme uutta harjoittelijaa markkinointi- ja myyntiassistentiksi. Työ alkaa 17.1.2022 tai sopimuksen mukaan. Lähetä hakemus 10.1. mennessä osoitteeseen office@pa-la.fi. Lisätietoa puhelimitse 050 501 0506 tai sähköpostitse. Koko hakuilmoituksen löydät Opiskelijatöihin.fi-sivulta.

Katso lisää

< >

Jätä kommentti


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.