Mietteitä harjoittelun jälkeen

13.07.2020

Hei lukija!

Olen Venla Mikkonen ja opiskelen kolmatta vuotta liiketaloutta Savonian ammattikorkeakoulussa. Olen ollut viimeiset viisi kuukautta markkinoinninharjoittelijana Partanen & Lamusuo Oy:llä ja harjoitteluun on mahtunut paljon oman osaamisen kehittymisestä Korona-ajan tuomaan poikkeusoloon ja kotikonttoriin.

Hain Pa-La:lle harjoitteluun, koska heidän monipuolinen tekeminen arkkitehtuurin, taiteen ja hyväntekeväisyyden kanssa kiehtoi minua. Näin mahdollisuuden päästä näyttämään taitojani ja kehittyä työntekijänä. Lisäksi mieleeni jäi Pa-La:n nettisivuja tutkiessani teksti "Harjoittelijat saavat lempeällä tavalla opetella työskentelyä suunnittelutoimistossa. Toimistossamme heidät otetaan mukaan tiimiin yhtä arvokkaina jäseninä, kuin muutkin työntekijät" ja halusin osaksi tähän tiimiin.

Kahvitauot taittuivat 23™-pöydän ääressä, joka kuuluu palad:n tuotevalikoimaan. Venla kirjoitti palad:n somepostauksia harjoittelun aikana. Kuva © Pa-La.

Venla kirjoitti muun muassa uutisjutun Pläkkyrimuseo Fyrrystä, joka avattiin kesäkuun lopussa. Kuva © Mikko Lehtimäki.

Venlaan teki vaikutuksen Partanen & Lamusuo Oy:n tekemä hyväntekeväisyys, joka sai hänet hakemaan harjoittelupaikkaa. Kuva © Aake Roininen.

Pala palalta tunnen kehittyneeni valmiimmaksi ottamaan uusia haasteita vastaan.

Toimin harjoittelun aikana markkinoinnin- ja viestinnän assistenttina ja pääsin toden teolla tekemään alani työtehtäviä, jotka vaihtuivat lähes päivittäin ja antoivat minulle kokemusta ja itsevarmuutta työskentelyyn. Harjoittelun aikana olin yhdenvertainen Pa-La-tiimiläinen ja sain antaa oman panostukseni ja mielipiteeni projekteihin. Työtehtävät olivat monipuolisia ja pääsin esimerkiksi julkaisemaan some-postauksia, kirjoittamaan uutisjuttuja, laatimaan uutiskirjeitä, muokkaamaan kuvia ja esitteitä Photoshopilla sekä InDesignilla ja soittamaan asiakaspuheluita.

En olisi henkilökohtaisesti voinut toivoa parempaa harjoittelupaikkaa, jossa pääsisi näin vapaasti toteuttamaan ja kehittämään itseään. Työkavereilla on suuri merkitys töissä viihtymisen kanssa ja Pa-La-tiimi on hyvin kannustava ja tsemppaava työyhteisö. Jos tätä lukee joku harjoittelupaikkaa etsivä, suosittelen lämpimästi Partanen & Lamusuo Oy:lle hakemista. Pääset huipputiimiin töihin, saat haasteita ja palautetta työskentelellysi.

Lue lisää

< >

Jätä kommentti


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.