Viiden vuoden odotus päättyy!

11.11.2021

BioRex Seinäjoki valmistuu joulukuun alkupuolella ja viiden vuoden mittainen odotus alkaa olla ohi. Seinäjoelle valmistuvassa elokuvateatterissa on 617 paikkaa ja salit on varustettu nykyaikaisella elokuvatekniikalla ja uusilla palvelukonsepteilla. Partanen & Lamusuo Oy on luonut elokuvateatteriin sisäarkkitehtuurin, kuten myös muihinkin vastaaviin BioRex kohteisiin. BioRexeille ominaista on syvänsininen värimaailma ja jalometallien, kuten pronssin ja hopean, väritys.

Uusi elokuvateatteri sisältää yhteensä kuusi salia, joista kolme salia tulee olemaan premium-saleja; yksi Prime-Sali ja kaksi Rex-salia. Prime-salissa elokuvaelämykseen vaikuttavat asiat on optimoitu parhaalle mahdolliselle katsomiskokemukselle. Salista löytyy RGB-laserprojektori, Dolby Atmos® -äänimaailma ja normaalia isommat penkit.

Rex-saleissa yhdistyy huipputekniikka ja uniikki katselumukavuus. Rex-saleissa istuimien kanssa on myös omat sivupöydät, jossa voi nauttia aulabaarin tarjoamista ruoka- ja juomavalikoimista.

Havainnekuva tulevasta Prime-salista. © Pa-La

Havainnekuva Rex-salista. © Pa-La

Elokuvateatterista löytyy Palad -kalusteista muun muassa Rex-Arc:eja ja Tuma-sohvia. BioRex Seinäjoki ei ole ensimmäinen kohde, jossa Palad -kalusteita on käytetty ja voitkin huomata tuttuja kalusteita myös muissa BioRex -elokuvateattereissa.

BioRex Seinäjoelta löytyy myös uusi tila Rex LOUNGE, jota voi vuokrata esimerkiksi syntymäpäiväjuhliin, palavereihin tai kokouksiin.

 

BioRex Seinäjoen avajaisia pidetään 10.12.2021.

 

Käy tutustumassa myös muihin BioRex elokuvateattereihin alla olevista linkeistä tai projektit osiosta! 

"Seinäjoki saa arvoisensa elokuvateatterin, jonne kannattaa tulla kauempaakin." - kommentoi BioRex Cinemasin toimitusjohtaja, Aku Jaakkola ylpeänä Ilkka-Pohjalaisen lehtijutussa.

Katso lisää

Jätä kommentti


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.