Pudotusvalikko
  • BioRex Kajaani

  • BioRex Kajaani

BioRex Kajaani

Peruskorjaus: 652 hum²
Osoite: Kauppakatu 38, 87100 Kajaani
Tilaaja: BioRex Cinemas
Pa-La-pääsuunnittelu: Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo
Pa-La-tiimi: Iiro Heikkilä, Virpi Mononen

2019
2020

Jälleen yksi BioRexin elokuvateattereista on saanut uutta ilmettä tiloihinsa! Kajaanin keskustassa sijaitseva BioRex Kajaani koki muodonmuutoksen vuoden alussa, kun sinne päivitettiin Partanen & Lamusuo Oy:n BioRexille luomaa konseptia. BioRexin elokuvateattereiden sisustussuunnittelussa ovat olleet teemaväreinä sininen ja pronssi, jotka pääsevät myös BioRex Kajaanissa oikeuksiinsa ja antavat modernin ilmeen elokuvateatterille.

Aula on sisustettu upeilla hopeisilla palad-kalusteilla. Kuva © Pa-La

Pronssivaluma 2 sekä elokuvien tunnetut iskulauseet viimeistelevät upean sisustuksen. Kuva © Pa-La

Aulan käytävä huokuu avaruus-teemaa, ja senkin seiniltä voi lukea elokuvien iskulauseita. Kuva © Pa-La

BioRexistä löytyy palad-designbrändin TUMA-sohvien lisäksi REX ARC-tuoleja. Kuva © Pa-La

Elokuvateatterin aulatiloista löytyy Partanen & Lamusuon toteuttama tilataideteos Pronssivaluma 2. Tämän lisäksi aulan seinille on ikuistettu tunnettujen elokuvien klassisia iskulauseita, joihin voi tutustua ennen elokuvan alkua. Aulatilat on sisustettu palad-designbrändin kalusteilla, jotka hopealla värillään luovat tunnelmaa. 

Partanen & Lamusuo Oy:n ensimmäinen elokuvateatterisuunnittelu oli nimenomaan BioRex Kajaani vuonna 2004 ja nyt monen vuoden jälkeen elokuvateatteri nostettiin peruskorjauksella uudelle vuosikymmenelle.

 

Tutustu näihinkin kohteisiin

Ajattelemme, että luovalle yhteistyölle joustavuuttakin tärkeämpää on mukautumiskyky.
Se, kuinka hyvin pystymme kertomaan saman tarinan, vaikka sivumäärä kirjassa vaihtuisikin. Satojen projektien, isojen ja pienten, kokemuksella voimme todeta, että vaikka olemmekin ylpeitä kättemme jäljestä, ovat parhaat työmme ennen kaikkea asiakkaidemme ansiota. He ovat jakaneet kanssamme näkemyksen, että yhteinen visio ja unelma ovat onnistumisen elinehto. Me suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto – haluamme luoda ympärillemme eheän maailman, pala palalta.
× Sulje