Työn uusi aika KPY Novapoliksella

22.12.2021

Työelämän muuttuessa muuttuvat myös työtavat ja tarvittavat tilat sen mukaan. KPY Novapoliksen Microkadun torniin rakentuu parhaillaan yhtenäinen cowork- ja ravintolatila, jonka Rakennusliike Konttinen toteuttaa Partanen & Lamusuon suunnitelmien mukaisesti. Hankkeen suunnittelussa ovat mukana myös Granlund Oy (LVISA), Insinööritoimisto SRT Oy (rakennesuunnittelu) ja Hiili & Timantti Oy (irtokalustussuunnittelu).

Suunnitelmat hyödyntävät KPY Novapoliksen M-osan olemassa olevan ravintolasalin valtavaa tilavuutta luodakseen monipuolisten palveluiden coworking-keitaan. Suureen ravintolasaliin rakennetaan uusi parvikerros, joka yhdistää 2. kerroksen neuvotteluhuoneet osaksi elämyksellisten tilojen kokonaisuutta. Lisäksi akustiikkaa parannetaan ja materiaalivalinnoissa painotetaan luonnonmateriaaleja. Näin muodostuu yhteisöllinen ja joustava tila työskentelyyn, tapahtumiin, tapaamisiin ja verkostoitumiseen.

Kerrokset jakavan uuden välipohjan rakentaminen tekee kohteen rakennustöistä poikkeuksellisen. Välipohjan valamisen myötä kerrokset ja niihin tulevat tilat alkavat hahmottua konkreettisemmin.

Upea ravintola- ja työympäristö avataan käyttöön helmi-maaliskuun 2022 aikana.

Alkuperäinen uutinen Rakennusliike Konttisen nettisivuilla

Uusi KPY Novapoliksen coworking-tila avataan helmi-maaliskuussa 2022. Havainnekuva © Pa-La

Katso lisää

< >

Jätä kommentti


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.