Pa-La-tiimi innovaatiokilpailun voittoon!

17.09.2020

Partanen & Lamusuo Oy voitti KPY Novapoliksen innovaatiokilpailun. Kilpailu toteutettiin yhteiskehittämiseen erikoistuneen Industryhackin kanssa. Kilpailussa haettiin uusia ratkaisuja ja palveluita, mutta ennen kaikkea uusia kumppaneita auttamaan tulevaisuuden työntekijäkokemuksen luomisessa Novapoliksen tiloihin. Tavoitteena on luoda Novapoliksesta aktiivinen yhteisö, joka vetää puoleensa osaajia ja yrityksiä.

Yhteistyö Partanen & Lamusuon ja Novapoliksen välillä alkaa kehittämällä Novapoliksen kampuksien ravintoloiden yhteyteen jaettavia coworking-tiloja. KPY Novapolis Oy:n kehitys- ja viestintäjohtaja Silja Huhtiniemi kehuu, että Partanen & Lamusuon esittämä ratkaisu parantaa yhteisöllisyyttä Novapoliksessa ja tarjoaa asiakkaille joustavia ja elämyksellisiä työtiloja.

 

Pa-La-tiimi voitti Novapoliksen innovaatiokilpailun Kuopiossa 16.9. Kuva © Katriina Juutilainen - KPY Novapolis Oy

Kilpailussa oli mukana peräti 30 tiimiä, joista kuusi valittiin jatkoon kaksipäiväiseen yhteiskehittämisen campiin. Tiimit edustivat eri toimialoja, jotta kilpailuun saatiin mahdollisimman paljon erilaisia näkökulmia ja ideoita.

Partanen & Lamusuo Oy aloittaa yhteistyön uuden kumppanin kanssa erittäin innoissaan!

"Partanen & Lamusuon esittämä ratkaisu parantaa yhteisöllisyyttä Novapoliksessa ja tarjoaa asiakkaille joustavia ja elämyksellisiä työtiloja." -Silja Huhtiniemi 

Katso lisää

< >

Jätä kommentti


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.