Tapaa uudet harjoittelijamme

28.08.2020

Partanen & Lamusuo Oy ottaa mielellään eri alojen harjoittelijoita tiimiinsä. Nyt kesällä Venlan saatua harjoittelujaksonsa päätökseen, saimme tiimiimme kaksi uutta vahvistusta - tradenomi-opiskelija Miika Norrbackan sekä muotoilun opiskelija Noora Niskasen. Miikan työtehtäviin lukeutuu erilaiset myynnin ja markkinoinnin tehtävät, kun taas Noora vastaa Pa-La:n visuaalisesta sisällöstä.

Miikan viiden kuukauden mittaisesta harjoittelujaksosta on jo ensimmäinen kuukausi takana. Esimerkiksi Partanen & Lamusuo Oy:n sekä paladin sosiaalisen median postaukset ovat pääasiassa Miikan käsialaa. 

"Näin Partanen & Lamusuo Oy:n hakevan myynnin ja markkinoinnin harjoittelijaa, ja kiinnostuin paikasta heti. Jo haastatteluun tullessani tiesin, että haluan suorittaa harjoittelujaksoni täällä. Koin sopivani yritykseen, ja sekä ilmapiiri että ihmiset vaikuttivat kannustavalta. Enkä ollut väärässä -ensimmäisestä päivästä lähtien olen kokenut olevani osana Pa-La-tiimiä. Odotan innolla mitä haasteita on vielä edessä!"

Partanen & Lamusuo Oy:n uudet harjoittelijat Noora Niskanen ja Miika Norrbacka. Kuva © Pa-La

Nooralla on menossa nyt toinen viikko kaksi kuukautta kestävästä harjoittelusta.

”Hoidan Pa-La-tiimissä valo- ja videokuvausta sekä graafista suunnittelua. Parin viikon aikana olen päässyt jo editoimaan aiemmin kuvattuja videopätkiä, suunnittelemaan uuden videon käsikirjoitusta ja ottamaan henkilöstöstä uudet kuvat someen (odottakaa vaan, niistä tuli hienoja!) Täällä saa toteuttaa hyvin itsenäisesti omat tehtävänsä, mutta apua on saatavilla aina tarvittaessa, mikä on mielestäni hyvä menettelytapa erityisesti näin luovaa työtä tehtäessä.”

Katso lisää

< >

Jätä kommentti


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.