Tutustu Iiro Heikkilään

21.10.2019

Iiro Heikkilä liittyi Pa-La-tiimiin 8.4. Kemiläislähtöinen Iiro viimeistelee töiden ohessa rakennusarkkitehdin opintojaan Savonia-ammattikorkeakoulussa. Sähköasentajana ja rakennuspeltiseppänä aiemmin työskennellyt Iiro tuo yritykseen monipuolista teknistä osaamista.

"Järvisydämessä kiehtovat luonnollisuus ja primitiivisyys, joten rakennus vetoaa sekä materiaaleillaan että mystisellä tunnelmallaan." Kuva © Pekka Mäkinen.

Järvisydän on täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia. Kuva © Pekka Mäkinen.

"Yksi suosikkini Pa-La:n projekteista on Itä-Suomen hovi- ja hallinto-oikeuden peruskorjaus ja laajennus. Pidän tästä, koska kultaisen pillerilaajennuksen selkeä muotoilu istuu rakennusten perusmuotojen sarjaan. Värillään ja sanomallaan kohottaa myös muuta rakennuskokonaisuutta." Kuva © Pekka Mäkinen.

"Keskustassa asuessamme vietin usein aikaa SalaCavalassa. Viihtyisä paikka, mistä on hyvä vaikka vain seurata torin vilskettä." Kuva © Pekka Mäkinen.

"Alassa minua kiehtoo erityisesti ideoiden toteuttamiseen liittyvä ongelmanratkaisu ja yksityiskohtien suunnittelu. Hainkin Partanen & Lamusuo Oy:lle töihin yrityksen suunnittelemien projektien vuoksi, joissa yhdistyy äärimmäisen huoliteltu arkkitehtisuunnittelu ja voimakas taiteellinen ilmaisu." -Iiro

Katso lisää