Pudotusvalikko
  • Kultaa ja hopeaa

  • Kultaa ja hopeaa

Kultaa ja hopeaa

Kiertonäyttely: 60-100 m²
Pa-La-pääsuunnittelu: Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo
Pa-La-tiimi: Ahmad Moradian, Saaga Lamusuo, Ayrton dos Santos, Ville Hintsala, Aaro Mäkinen, Hanna Kalliokoski

2022

Kultaa ja hopeaa -näyttely julkisesta taiteesta esittelee Jaana Partasen ja Heikki Lamusuon suunnittelemia julkisia taideteoksia yli kahden vuosikymmenen ajalta. Näyttely on elämyksellinen kokonaisuus, jossa taideteoksia ja niiden valmistusprosessia esitellään mm. kuvien, mallipalojen, videoiden ja pienoismallien avulla.

Näyttely on kokonaisuudessaan Partanen & Lamusuo Oy:n suunnittelema ja se on suunniteltu alusta asti niin, että sitä voidaan kätevästi siirtää paikasta toiseen. Innovatiiviset, veistokselliset pyramidit toimivat sekä näyttelyrakenteina että näyttelyn kuljetus- ja varastointipakkauksina.

Kultaa ja hopeaa -näyttely on esillä Palad Showroomilla, Kuopiossa. 

Palad Showroom, Puijonkatu 16. Tiedustelut puh. 050 501 0506 ja office@pa-la.fi

Näyttelyssä on esillä mallipaloja, jotka ovat esillä kultaisissa pyramideissa.

Evoluutio-kirja esittelee Partasen & Lamusuon suunnittelemia julkisia taideteoksia ja tarinoita niiden taustalla.

Näyttelykokonaisuutta täydentää kirja, joka esittelee taiteilijaparin julkisia teoksia sekä tarinoita ja kommelluksia niiden taustalla. Evoluutio – julkista taidetta läpi vuosikymmenten -kirja on ensimmäinen osa kirjasarjaa, joka esittelee yrityksen monipuolista osaamista niin muotoilun kuin arkkitehtuurinkin saralla.

Katso lisää

Ajattelemme, että luovalle yhteistyölle joustavuuttakin tärkeämpää on mukautumiskyky.
Se, kuinka hyvin pystymme kertomaan saman tarinan, vaikka sivumäärä kirjassa vaihtuisikin. Satojen projektien, isojen ja pienten, kokemuksella voimme todeta, että vaikka olemmekin ylpeitä kättemme jäljestä, ovat parhaat työmme ennen kaikkea asiakkaidemme ansiota. He ovat jakaneet kanssamme näkemyksen, että yhteinen visio ja unelma ovat onnistumisen elinehto. Me suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto – haluamme luoda ympärillemme eheän maailman, pala palalta.
× Sulje