Pa-La ❤ TrueKPO

12.05.2021

Uusi verkkokauppa TrueKPO paketoi Kuopion alueen vapaa-ajan palvelut ja myös me olemme mukana omalla Kulttuurikierroksellamme.

Vararengasravintolat Oy on yhdessä kumppaneidensa kanssa luonut TrueKPO-palvelun, joka yhdistää paikalliset palvelut ja ihmiset. TrueKPO ei ole vain digitaalinen palvelualusta, se on aito konkreettinen toimi, jolla yhtiö yhdistää elämystoimijoiden parhaat puolet ja niiden asiakkaat täysin uudella tavalla.

- TrueKPO mahdollistaa vaivattoman viihtymisen. Enää asiakkaan ei tarvitse huolehtia käytännön järjestelyistä ravintolakokemustaan varten. Palvelupaketeissamme kaikki palvelut ovat asiakkaan ostettavissa vain yhdellä klikkauksella. Tämä on yksi esimerkki siitä, mitä TrueKPO -palvelu tarjoaa, sillä erilaisia paketteja on tällä hetkellä myynnissä jo noin seitsemänkymmentä ja niitä tulee jatkuvasti lisää, summaa Vararengasravintolat Oy:n toimitusjohtaja Juho Rissanen.

Uusi TrueKPO-verkkosivusto paketoi Kuopion alueen vapaa-ajan palvelut.

Kulttuurikierros esittelee Kuopion keskustan alueella sijaitsevia suunnittelukohteitamme.

- Haluamme olla rakentamassa sosiaalisia kohtaamisia ja hauskanpitoa mahdollistavan alustan yhdessä alueen muiden yritysten kanssa. Korona opetti meille sosiaalisten kohtaamisten merkityksen ja ymmärsimme, että toinen toistamme tukemalla, olemme enemmän kuin vain osiemme summa. Me taistelemme sosiaalisten verkostojen puolesta ja halusimme tehdä jotain konkreettista palvelualojen puolesta, Rissanen jatkaa.

Meidän kanssamme elämyksellisen kierroksen tarjoavat ravintola SalaCavala ja Kuopion Tila-auto Oy. Tutustu tarkemmin palvelupakettiimme: https://www.truekpo.fi/product/kulttuurin-iltapaiva
Tilaukset tehdään suoraan TrueKPO-portaalin kautta.

Seuraa TrueKPO-tapahtumia sosiaalisessa mediassa!
Instagram @true.kpo 
Facebook @TrueKPO 

Katso lisää

< >

Jätä kommentti


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.