Kahdeksan vuotta Pa-La:n matkassa

15.10.2020

"Omassa työssäni suurin suola on se, että pääsee tutustumaan monenlaisiin yrityksiin ja yrittäjiin – monesti hyvin läheisestikin!"

Antti Haapakorva on Talentreen hallituksen puheenjohtaja sekä perustajaosakas, joka on tehnyt yhteistyötä Partanen & Lamusuo Oy:n kanssa jo kahdeksan vuoden ajan. Pa-La:n hallituksessa hän vaikutti kuuden vuoden ajan, ja nyt hän siirtyy sivuun hallitustoiminnasta. Antti kertoo, että Pa-La:n kanssa yhteinen taipale alkoi kahdeksan vuotta sitten Golden Gavia -kansainvälistymiskilpailusta, jonka jälkeen yhteistyö syveni kaikenlaiseksi sparrailuksi ja hallitustyöskentelyksi.

"Jaanalla ja Heikillä on aivan omanlaisensa suhtautuminen yrittämiseen: jotenkin puhdas, idealistinen ja vilpitön", sanoo Antti Haapakorva, ja kertoo oppineensa itsekin uusia näkökulmia upean yhteisen matkan aikana. Antin mukaan on ollut rikastuttava kokemus saada tutustua yritykseen ja sen tekijöihin, jotka yhdistävät liiketoimintaa ja taidetta ainutlaatuisella tavalla.

Neuvonantaja, hallitusjäsen, konsultti, sihteeri, psykologi, ystävä. Antti Haapakorvan arvokas työ hallituksessa kesti kuusi vuotta.

"Ystävyys jatkuu, vaikka hallitustyö nyt jääkin."

Katso lisää

< >

Jätä kommentti


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.