Häikäiseviä videoita YouTubessa

05.11.2020

Noora Niskanen on luonut kaunista sisältöä Partanen & Lamusuo Oy:n YouTube-kanavalle. Videoilla pääset tutustumaan muun muassa suunnittelemiimme näyttelyihin sekä julkiseen taiteeseen. Tämän lisäksi Nooran kuvaamalla uunituoreella videolla kurkistetaan Kuopiossa sijaitsevaan studioomme, missä luovuus kukkii ja hommat tehdään aidolla intohimolla!

Mielenkiintoisella "Evoluution valmistuminen" -videolla avataan julkisivutaideteos Evoluution valmistusprosessia, ja kuinka siitä syntyi suurenmoinen 476:sta lasielementistä koostuva taideteos Kaarisairaalan julkisivuun. Toisella videolla valmista teosta esitellään vielä tarkemmin.

Tiesithän, että Partanen & Lamusuo Oy:n suunnittelema Lasia kaikille – Karhula 1889–2009 -näyttely on avoinna aina 31.1.2022 asti! Siihen, ja moneen muuhun näyttelyyn pääset tutustumaan YouTubessa

Noora pääsi kuvaamaan myös Paladin kalustekuvia. Kuva © Noora Niskanen

Noora pääsi kuvaamaan myös kaluste- ja henkilöstökuvia.

Nooran aloitti Pa-La-tiimissä työharjoittelujaksolla elokuun alussa, joka päättyi lokakuun toisella viikolla. Videoiden teon lisäksi Noora pääsi valokuvaamaan kaluste- ja henkilöstökuvia Paladille, joita voit ihastella Instagramissa. Tiimissä työskennellessään Noora toi omalla osaamisellaan myös tuoreita näkökulmia markkinointiin.

Työharjoittelun jälkeen Noora on jatkanut Pa-La-tiimin jäsenenä erilaisissa projekteissa avustaen. Hän on tehnyt muun muassa suunnittelutyötä, ja ollut mukana pian avautuvan showroomin remontoinnissa.

Videoiden avulla näyttelyt ja taideteokset avautuvat ihan eri tavalla.

Katso lisää

< >