Designbrändi Palad

02.12.2019

Partanen & Lamusuo Oy julkistaa uuden designbrändin Unelman päivänä, 2.12.2019. Palad on pitkän linjan palkittujen ammattilaisten, taiteilija Jaana Partasen ja arkkitehti Heikki Lamusuon pitkäjänteisen työn tulos. Muotoilutuotteiden suunnittelu on kulkenut Partanen & Lamusuo Oy:n arkkitehtisuunnittelun rinnalla jo useamman vuosikymmenen ajan. Palad-kalusteita onkin käytössä mm. Kuopion lentoasemalla ja Kuopion yliopistollisessa sairaalassa sekä elokuvateattereissa ympäri Suomea.

Nyt markkinoille tuotavat kalustekokonaisuudet ovat nähtävillä ja tilattavissa nettisivuilla www.palad.fi. Uusi verkkosivusto on suunniteltu erityisesti julkisten tilojen suunnittelijoiden käyttöön, mutta valikoimasta löytyy vaihtoehtoja myös yksityiskoteihin. Tuotevalikoimaan kuuluu monipuolinen kokoelma erilaisia huonekaluja, mutta tarjonta laajenee ajan mittaan kattamaan myös muita muotoilutuotteita. Tutustu Palad-tuotteisiin!

Palad on reilusti suomalainen. Kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Tuotteet ovat myös ympäristöystävällisiä: kierrätettävyyteen ja materiaalivalintoihin on kiinnitetty erityistä huomiota. Kerran mietitty on iäksi tehty. 

Tattis on hyväntekeväisyystuotteeksi suunniteltu istuin. Kuva © Aake Roininen.

23™ on massiivimännystä valmistettu persoonallinen pöytä. Kuva © Pekka Mäkinen.

TUMA™-sohvia on mm. Kuopion yliopistollisen sairaalan näytteenottoaulassa. Kuva © Pa-La.

TUMA-R™ -rahit kätkevät sisälleen myös säilytystilaa. Kuva © Pa-La.

Palad-kalusteissa on aina jotain kodikasta, rakastettavaa, muunneltavaa ja jopa leikkisää. Ne ovat monikäyttöisiä ja yhteensopivia, mutta konstailemattomia.

Jaana Partasella ja Heikki Lamusuolla on pitkä kokemus muotoilun ja arkkitehtuurin yhdistämisestä. Palad-tuotteiden suunnittelun tavoitteena on ollut tuoda ympäristöön harmoniaa ja iloa, jota tukevat mm. kekseliäät ja leikkisät ratkaisut sekä pirteät värivalinnat.

Vuosien varrella Palad-tiimiin on kuulunut useita suunnittelijoita, mm. Iiro Heikkilä, Outi Taskinen, Virpi Mononen, Emmi Kinnunen, Iina Hämäläinen, Siiri Murtola, Philippe Gelard ja Taru Paavilainen. Yhdessä Jaana Partasen ja Heikki Lamusuon kanssa he ovat halunneet etsiä toimivia ja ennakkoluulottomia ratkaisuja julkisten tilojen moniin tarpeisiin.

Katso lisää