Pudotusvalikko
  • ORTOBOX™-pöytä

  • ORTOBOX™-pöytä

  • ORTOBOX™-pöytä

ORTOBOX™-pöytä

Muotoilutuote
Suunnittelijat: Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo
Pa-La-tiimi: Siiri Murtola

2012

ORTOBOX syntyi osana ortodoksisen kirkkomuseon näyttelyuudistusta. Pöytä suunniteltiin museon monitoimitilan muuntuvia tarpeita ja monenlaista käyttäjäkuntaa silmälläpitäen. ORTOBOX-pöydän juju piilee sen korkeussäädettävissä jaloissa. Pöytätason korkeutta voidaan säätää aina seisomatyöskentelystä lastenpöydän korkeuteen. Jalat voi halutessaan kääntää myös kokonaan pöytälevyn alle, jolloin pöytälevystä muodostuu lattialle eräänlainen pieni koroke tai lava. Käyttömahdollisuudet ovat rajattomat.

Ortodoksisen kirkkomuseon ORTOBOX-pöydät on päällystetty eläväpintaisella, kulutusta kestävällä laminaatilla. Pöytäpinnassa voidaan käyttää myös muita materiaaleja ja näin toteuttaa pöytään juuri halutunlaisen ilmeen. ORTOBOX kuuluu BOX™-perheeseen

ORTOBOX-pöytiä löytyy muun muassa seuraavista suunnittelukohteistamme: RIISA.

Tilaukset Palad-verkkosivuilta, tai ota yhteyttä +358 50 4362 355 palad@palad.fi

ORTOBOX-pöydän ääreen on helppo kokoontua. Kuva © Pekka Mäkinen

ORTOBOX-pöydän säädettävät jalat mahdollistavat pöydän moninaiset käyttömahdollisuudet. Kuva © Pa-La

Pintamateriaalilla saa pöytään haluamansa ilmeen. Kuva © Pekka Mäkinen

YKSINKERTAINEN TUOTE — MONIPUOLISET MAHDOLLISUUDET

Katso lisää

Ajattelemme, että luovalle yhteistyölle joustavuuttakin tärkeämpää on mukautumiskyky.
Se, kuinka hyvin pystymme kertomaan saman tarinan, vaikka sivumäärä kirjassa vaihtuisikin. Satojen projektien, isojen ja pienten, kokemuksella voimme todeta, että vaikka olemmekin ylpeitä kättemme jäljestä, ovat parhaat työmme ennen kaikkea asiakkaidemme ansiota. He ovat jakaneet kanssamme näkemyksen, että yhteinen visio ja unelma ovat onnistumisen elinehto. Me suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto – haluamme luoda ympärillemme eheän maailman, pala palalta.
× Sulje