Pudotusvalikko
  • Ortoboxi

Ortoboxi

Muotoilutuote
Pääsuunnittelijat: Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo
Pa-La-tiimi: Siiri Murtola

2012

Ortoboxi syntyi osana ortodoksisen kirkkomuseon näyttelyuudistusta. Pöytä suunniteltiin museon monitoimitilan muuntuvia tarpeita ja monenlaista käyttäjäkuntaa silmälläpitäen. Ortoboxin juju piilee sen korkeussäädettävissä jaloissa. Pöytätason korkeutta voidaan säätää aina seisomatyöskentelystä lastenpöydän korkeuteen. Jalat voi halutessaan kääntää myös kokonaan pöytälevyn alle, jolloin pöytälevystä muodostuu lattialle eräänlainen pieni koroke tai lava. Käyttömahdollisuudet ovat rajattomat.

Ortoboxi-pöydän ääreen on helppo kokoontua. Kuva © Pekka Mäkinen

Ortoboxin säädettävät jalat mahdollistavat pöydän moninaiset käyttömahdollisuudet. Kuva © Pa-La

Pintamateriaalilla saa pöytään haluamansa ilmeen. Kuva © Pekka Mäkinen

YKSINKERTAINEN TUOTE — MONIPUOLISET MAHDOLLISUUDET

Ortodoksisen kirkkomuseon Ortoboxi-pöydät on päällystetty eläväpintaisella, kulutusta kestävällä laminaatilla. Pöytäpinnassa voidaan käyttää myös muita materiaaleja ja näin toteuttaa pöytään juuri halutunlaisen ilmeen.

Kiinnostuitko ortodoksisen kirkkomuseon näyttelysuunnitteluprojektista? Katso projektista lisää täältä.

Tilaukset: office@pa-la.fi

Ajattelemme, että luovalle yhteistyölle joustavuuttakin tärkeämpää on mukautumiskyky.
Se, kuinka hyvin pystymme kertomaan saman tarinan, vaikka sivumäärä kirjassa vaihtuisikin. Satojen projektien, isojen ja pienten, kokemuksella voimme todeta, että vaikka olemmekin ylpeitä kättemme jäljestä, ovat parhaat työmme ennen kaikkea asiakkaidemme ansiota. He ovat jakaneet kanssamme näkemyksen, että yhteinen visio ja unelma ovat onnistumisen elinehto. Me suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto – haluamme luoda ympärillemme eheän maailman, pala palalta.