Pudotusvalikko
  • 23™-pöytä

  • 23™-pöytä

  • 23™-pöytä

23™-pöytä

Muotoilutuote
Suunnittelijat: Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo

2005

23 on massiivipuinen ilmeikäs pöytä, joka muuttuu vaivattomasti tarpeiden mukaiseksi. Sen ääreen mahtuu 4-10 henkeä. Runko on tehty teräksestä ja siinä on liikkuvat tuet, joiden avulla pöydän sivut voidaan nostaa ylös tason jatkeiksi.

Partanen & Lamusuo Oy:n studiotilassa on näytekappale, joka toimii taukotilan monitoimipöytänä. Se on pintakäsitelty polttamalla puun pintaa. Näin pöytä on saanut tumman, mielenkiintoisen ilmeensä, jossa puunsyykuvio kuitenkin erottuu hyvin. Lopuksi pintaan on sivelty kestävä lakkapinta.

23-pöytä kuuluu palad-designbrändin BOX™-perheeseen, johon kuuluu myös 22-pöytä, ARC-hylly, MATCHBOX-säilytyshylly, BOX-säilytyskaluste, sekä ORTOBOX-pöytä.

Tilaukset palad-verkkosivuilta, tai ota yhteyttä +358 50 4362 355 palad@palad.fi

23-pöydän sivut nostettuna ylös, Partanen & Lamusuo Oy:n studio, Kuopio. Kuva © Pa-La

Pöydän puunsyykuvio erottuu hyvin valoa vasten. Kuva © Pekka Mäkinen

23-pöytä taitettuna neljälle hengelle. Kuva © Pa-La

KOSKETA JA TUNNE PUUN EHEYTTÄVÄ VOIMA

Ajattelemme, että luovalle yhteistyölle joustavuuttakin tärkeämpää on mukautumiskyky.
Se, kuinka hyvin pystymme kertomaan saman tarinan, vaikka sivumäärä kirjassa vaihtuisikin. Satojen projektien, isojen ja pienten, kokemuksella voimme todeta, että vaikka olemmekin ylpeitä kättemme jäljestä, ovat parhaat työmme ennen kaikkea asiakkaidemme ansiota. He ovat jakaneet kanssamme näkemyksen, että yhteinen visio ja unelma ovat onnistumisen elinehto. Me suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto – haluamme luoda ympärillemme eheän maailman, pala palalta.
× Sulje