Pudotusvalikko
  • Pa-La Tyyppitalo

Pa-La Tyyppitalo

Pientalo: 97,0 kem²
Tilaaja: Yksityinen
Pääsuunnittelu: Heikki Lamusuo ja Jaana Partanen
Pa-La-tiimi: Elina Rukajärvi, Maija Haapala, Virpi Mononen

2017
2017

Pa-La-tyyppitalo on pieni (97 kem2) asuinrakennus, joka soveltuu niin omakotitaloasumiseen kuin loma-asunnoksikin. Rakennuksessa on runsaasti katettua terassia sekä avarat ja valoisat asumisen tilat.

 

Pa-La-tyyppitalo suunniteltiin alun perin asuntoyhteisökortteliin. Alueelle sijoitettujen kahdeksan Pa-La-tyyppitalon julkisivut sointuvat toisiinsa saaden värityksensä Tikkurila Arctic-värikartan mukaan. Jokaiselle tyyppitalolle kuuluu oma pieni pihamaa omenapuineen ym. istutuksineen. Lisäksi yhteisöllisyyttä vahvistaa alueen keskelle suunniteltu Pa-La-korttelitalo.

Avara edusta kuisteineen. Kuva © Partanen & Lamusuo Oy.

Kuva © Partanen & Lamusuo Oy.

Tyyppitalon sisääntulon katettu terassi. Kuva © Partanen & Lamusuo Oy.

ASUMISEN MUKAVUUTTA KOMPAKTISSA KOOSSA

Esimerkki tyyppitalojen asuntoyhteisön aluesuunnitelmasta. Kuva ©Partanen & Lamusuo Oy.

Reilun kokoinen katettu terassialue luo lisätilaa ja mukavuutta oleskeluun. Kuva © Partanen & Lamusuo Oy.

Katso lisää asuinrakennuksia

Ajattelemme, että luovalle yhteistyölle joustavuuttakin tärkeämpää on mukautumiskyky.
Se, kuinka hyvin pystymme kertomaan saman tarinan, vaikka sivumäärä kirjassa vaihtuisikin. Satojen projektien, isojen ja pienten, kokemuksella voimme todeta, että vaikka olemmekin ylpeitä kättemme jäljestä, ovat parhaat työmme ennen kaikkea asiakkaidemme ansiota. He ovat jakaneet kanssamme näkemyksen, että yhteinen visio ja unelma ovat onnistumisen elinehto. Me suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto – haluamme luoda ympärillemme eheän maailman, pala palalta.
× Sulje