Pudotusvalikko
  • Pa-La Korttelitalo

Pa-La Korttelitalo

Korttelitalo: 40,5 kem²
Tilaaja: Yksityinen
Pääsuunnittelu: Heikki Lamusuo ja Jaana Partanen
Pa-La-tiimi: Elina Rukajärvi, Maija Haapala, Virpi Mononen

2017
2017

Pa-La-korttelitalo suunniteltiin alun perin asuntoyhteisökortteliin yhteistilaksi. Rakennuksessa on sauna- ja pesutilat, wc sekä yhteistila pienoiskeittiöllä varustettuna.

Korttelitalon yhteistila suurine ikkunoineen luo valoisaa tunnelmaa ajanviettoon ja rentoutumiseen takkatulen äärellä. Korttelitalo sai edustalleen suuren avoterassin oleskeluun ja vilvoitteluun. Terassia ympäröi teräksinen pinnakaide ja terassilaudoitus on siperianlehtikuusta.

Leppoisaan ajanviettoon kutsuva korttelitalo. Kuva © Partanen & Lamusuo Oy.

Kuva © Partanen & Lamusuo Oy.

Terassialueen orgaaninen muoto tuo ilmeikkyyttä. Kuva © Partanen & Lamusuo Oy.

RENTOUTUMISTA

TUNNELMAA

YHTEISÖLLISYYTTÄ 

Suuret ikkunat luovat valoisuutta oleskelutilaan. Kuva © Partanen & Lamusuo Oy.

Katso lisää asuinrakennuksia

Ajattelemme, että luovalle yhteistyölle joustavuuttakin tärkeämpää on mukautumiskyky.
Se, kuinka hyvin pystymme kertomaan saman tarinan, vaikka sivumäärä kirjassa vaihtuisikin. Satojen projektien, isojen ja pienten, kokemuksella voimme todeta, että vaikka olemmekin ylpeitä kättemme jäljestä, ovat parhaat työmme ennen kaikkea asiakkaidemme ansiota. He ovat jakaneet kanssamme näkemyksen, että yhteinen visio ja unelma ovat onnistumisen elinehto. Me suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto – haluamme luoda ympärillemme eheän maailman, pala palalta.
× Sulje