Pudotusvalikko
  • Honka Pa-La

  • Honka Pa-La

  • Honka Pa-La

Honka Pa-La

Honka Pa-La-mallisto
Tilaaja:
Honkarakenne Oyj
Pääsuunnittelija: Heikki Lamusuo ja Jaana Partanen
Pa-La-tiimi: Outi Taskinen, Philippe Gelard

2014
08 / 2015

Honka Pa-La-mallisto on modulaarinen kokonaisuus, joka tarjoaa lisätilaa muuttuviin elämäntarpeisiin.  Pa-La piha- ja vapaa-ajan rakennukset ovat kompakteja pikkurakennuksia, jotka sopivat hyvin omakotitalon tai huvilan pihapiiriin. Niitä voi käyttää mm. vierashuoneina, vuokra-asuntoina, työtiloina tai varastoina - mahdollisuudet ovat rajattomat. Valitse vain Pa-Lat, jotka tarvitset ja yhdistä niistä haluamasi kokonaisuus tontillesi.

Suuret ikkunat avaavat näkymän pihalle ja tuovat tilaan kauniin valon. Hirsipinnat luovat yhdessä lasipintojen kanssa modernin tunnelman, takkatuli ja avarat tilat lisäävät luksusta. Tilavalla terassilla on auringon- ja tuulensuojaa oleskella säällä kuin säällä. Parvi tuo lisätilaa kompaktiin kokonaisuuteen. Rakentaminen on mahdollista toteuttaa ruuviperusteisena tai maanvaraiselle laattaperustukselle.

Honka Pa-La. Kuva © Honkarakenne Oyj

Honka Pa-La. Kuva © Honkarakenne Oyj

Honka Pa-La. Kuva © Honkarakenne Oyj

Honka Pa-La. Kuva © Honkarakenne Oyj

Honka Pa-La. Kuva © Honkarakenne Oyj

”Honka Pa-La piharakennus sai lähtölaukauksen omasta tarpeestamme. Pilottirakennus on käytössä tällä hetkellä studiomme työskentelytilana. Meillä oli huutava pula lisätilasta ja asunto/studio-tontillamme oli rakennusoikeutta jäljellä juuri sopivasti. Kohde toteutettiin ruuviperusteisena ja näin rintamamiestalon lähes 70 vuotiset omena- ja kirsikkapuut säilyivät koskemattomina pihan komistuksena. Naapurustossa lähes jokaisella on lisätilan tarvetta kullakin omien kiinnostustensa mukaisia. Teimme tämän malliston juuri näihin muuttuviin ja mitä erilaisimpiin tarpeisiin.”

- Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo, Partanen & Lamusuo Oy

Honkarakenne Oyj: Tilaa täältä oma Honka Pa-La-talosi!
Tutustu esitteeseen: Honka Pa-La piha- ja vapaa-ajan rakennukset -esite

Katso lisää

Ajattelemme, että luovalle yhteistyölle joustavuuttakin tärkeämpää on mukautumiskyky.
Se, kuinka hyvin pystymme kertomaan saman tarinan, vaikka sivumäärä kirjassa vaihtuisikin. Satojen projektien, isojen ja pienten, kokemuksella voimme todeta, että vaikka olemmekin ylpeitä kättemme jäljestä, ovat parhaat työmme ennen kaikkea asiakkaidemme ansiota. He ovat jakaneet kanssamme näkemyksen, että yhteinen visio ja unelma ovat onnistumisen elinehto. Me suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto – haluamme luoda ympärillemme eheän maailman, pala palalta.
× Sulje