Pudotusvalikko
  • Forest Camp

  • Forest Camp

  • Forest Camp

Forest Camp

Iisalmen kaupungin Kilpijärven koulun idealuonnoskilpailu

Idealuonnos: ”Forest Camp”
Osoite: Kilpivirrantie 33, Iisalmi
Tilaaja: Iisalmen kaupunki
Taiteilijat: Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo
Pa-La-tiimi: Iiro Heikkilä

2019

Iisalmen kaupunki hankki syksyllä 2019 prosenttitaidetta uuteen Kilpijärven alakouluun idealuonnoskilpailulla. Partanen & Lamusuo Oy osallistui kilpailuun idealuonnoksella ”Forest Camp”. Rakennuksen ikkunoihin asettuva teos tuo metsän koulurakennuksen sisään. Syksyn ja talven pimeydessä sisältä valaistu teos tekee koulusta lämpimän ja kutsuvan näköisen. Sisätiloista katsoessa kokonaisuus avautuu jokaiseen tilaan uniikkina taideteoksena. Metsän siimeksestä oppilaat voivat löytää kurkistelevia eläinhahmoja.

Forest Camp -teoksen toteutustapana olisi ollut joko digiprint-tekniikka tai ikkunateippaukset ulkolasien sisäpintoihin. Rastereista muodostuva teos mahdollistaa sen, että kuvan läpi näkee myös ulos.

Forest Camp jäi tällä kertaa toteuttamatta, kun prosenttitaideryhmä päätyi valinnassaan toiseen taiteilijaan.

Idealuonnos Forest Camp. Kuvaistutus arkkitehtitoimisto Art Michaelin havainnekuvaan.

Forest Camp, ikkunakaaviot.

Katso lisää

< >
Ajattelemme, että luovalle yhteistyölle joustavuuttakin tärkeämpää on mukautumiskyky.
Se, kuinka hyvin pystymme kertomaan saman tarinan, vaikka sivumäärä kirjassa vaihtuisikin. Satojen projektien, isojen ja pienten, kokemuksella voimme todeta, että vaikka olemmekin ylpeitä kättemme jäljestä, ovat parhaat työmme ennen kaikkea asiakkaidemme ansiota. He ovat jakaneet kanssamme näkemyksen, että yhteinen visio ja unelma ovat onnistumisen elinehto. Me suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto – haluamme luoda ympärillemme eheän maailman, pala palalta.
× Sulje