Pudotusvalikko
  • BioRex REDI

BioRex REDI

5 salia

Osoite: Hermannin rantatie 5, 00580 Helsinki
Tilaaja: BioRex Cinemas
Pa-La-pääsuunnittelu: Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo
Pa-La-tiimi: Ville Hintsala, Aaro Mäkinen, Hanna Kalliokoski, Noora Timonen

2022

Helsinkiin avautui kesäkuussa 2022 uusi BioRex elokuvateatteri, kun kauppakeskus REDIn vanhan Cinamon elokuvateatterin tilalle valmistui uusi ja näyttävä BioRex REDI. Kuten aikaisemmissa BioRex-projekteissa, vastasimme elokuvateatteriarkkitehtuurista sekä sisustus- ja irtokalustussuunnitelmasta kaikissa tiloissa. Uudessa BioRexissä on 5 erillistä elokuvasalia, joista kaksi ovat PLUS-saleja. BioRex-teatterien teemaan kuuluen myös Redin elokuvateatteriin on käytetty sisustuksessa tummansinisen, hopean ja pronssin värisiä elementtejä. 

Tyylikkäitä Palad kalusteita aulatiloissa.

Tunnelmalliset käpyvalaisimet täydentävät tyylikkään sisustuksen.

Käytännölliset pöydät pienellä valaisulla PLUS-salin penkkiriveillä.

Partanen & Lamusuon työstämät singneeratut struktuuriseinät aulatiloissa.

Näyttävät valokaaret johdattavat yleisön elokuvaelämysten pariin.

Yksityiskohtina sisustusta täydentää Partasen & Lamusuon työstämät signeeratut struktuuriseinät teatterin aulatiloissa ja tunnelmalliset käpyvalaisimet, jotka tekevät tiloista ainutlaatuiset ja mieleenpainuvat. Kalusteina on käytetty muun muassa Palad-kalustemalliston sohva- ja pöytäkalusteita, joita voi löytää teatterin aulatiloista.

Ajattelemme, että luovalle yhteistyölle joustavuuttakin tärkeämpää on mukautumiskyky.
Se, kuinka hyvin pystymme kertomaan saman tarinan, vaikka sivumäärä kirjassa vaihtuisikin. Satojen projektien, isojen ja pienten, kokemuksella voimme todeta, että vaikka olemmekin ylpeitä kättemme jäljestä, ovat parhaat työmme ennen kaikkea asiakkaidemme ansiota. He ovat jakaneet kanssamme näkemyksen, että yhteinen visio ja unelma ovat onnistumisen elinehto. Me suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto – haluamme luoda ympärillemme eheän maailman, pala palalta.
× Sulje