Pudotusvalikko
  • 7th Heaven

7th Heaven

Osoite: Microkatu 1, Kuopio
Tilaaja: KPY Novapolis
Pa-La-pääsuunnittelu: Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo
Pa-La-tiimi: Noora Timonen

08 / 2022

Suunnittelimme Novapoliksen 7th Heaven -juhlatilan uudistuksen. Pienten mutta merkittävien muutosten ansiosta tila houkuttelee nauttimaan rennosta yhdessäolosta.

Näyttävillä riippuvalaisimilla saatiin tilaan juhlan tuntua, jota myös kaikki väri- ja pintamateriaalivalinnat tukevat. Uudistuksessa pyrittiin käyttämään mahdollisimman paljon olemassa olevaa kalustusta, jolloin tilan päivittäminen oli sekä ekologista että kustannustehokasta.

Upeat valaisimet lisäävät tilaan juhlavuutta.

7th Heaven -juhlatilasta löytyy erilaisia istuinryhmiä rentoa yhdessäoloa varten.

Ilmeuudistuksessa säilytettiin mahdollisimman paljon tilan vanhoja kalusteita.

7th Heavenista löytyy aktiviteetteja, mm. biljardipöytä.

7th Heaven sopii monenlaisiin tilaisuuksiin. Tarkempaa tietoa tilan vuokraamisesta löydät täältä.

Katso lisää

Ajattelemme, että luovalle yhteistyölle joustavuuttakin tärkeämpää on mukautumiskyky.
Se, kuinka hyvin pystymme kertomaan saman tarinan, vaikka sivumäärä kirjassa vaihtuisikin. Satojen projektien, isojen ja pienten, kokemuksella voimme todeta, että vaikka olemmekin ylpeitä kättemme jäljestä, ovat parhaat työmme ennen kaikkea asiakkaidemme ansiota. He ovat jakaneet kanssamme näkemyksen, että yhteinen visio ja unelma ovat onnistumisen elinehto. Me suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto – haluamme luoda ympärillemme eheän maailman, pala palalta.
× Sulje