Voita lahjakortti Järvisydämeen

02.08.2022

Palad on oma kalustemallistomme. Arvomme nyt kaikkien Palad VIP -jäsenten kesken Kylpyläloma sviitissä* -majoituslahjakortin upeaan Hotel & Spa Resort Järvisydämeen! (arvo 380 €)

Kun olet Palad VIP, kuulet tarinoita kalusteistamme, projekteistamme ja ihmisistä malliston takana sekä saat kutsuja VIP-tilaisuuksiimme ja muita erikoisetuja. Liity jäseneksi Paladin kotisivuilla. Käytännössä VIP-jäsenyys tarkoittaa uutiskirjeemme tilaamista.

*Kylpyläloma sviitissä on 1 yön kylpyläloma kahdelle hengelle sisältäen suite tason majoittumisen 2hh, sisäänpääsyn Järvikylpylään, aamiaiset sekä aktiviteetin valinnan mukaan.

Näin osallistut arvontaan:
🖤 Liity Palad VIP jäseneksi osoitteessa palad.fi/paladvip
🖤 Seuraa Paladin sivuja Instagramissa ja Facebookissa (@palad.fi)

Arvonta suoritetaan 30.9.2022 ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Arvonta on Paladin oma.

Onnea arvontaan!🌸

Partanen & Lamusuo Oy on suunnitellut uniikin Järvikylpylän Rantasalmelle Hotel & Spa Resort Järvisydämeen lähelle Linnasaaren kansallispuistoa. Jylhät kallioseinät rajaavat sisäänsä monta erilaista saunaa ja hoitohuonetta sekä oleskelu- ja baarialueita. Puuosat ovat puolestaan ikivanhoja uppotukkeja ja uittopuomeja. Suurista kylpylää kiertävistä ikkunoista avautuu Saimaan kaunis järvimaisema.

Katso lisää

Jätä kommentti


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.