Savolainen suoraviiva – äänestä!

27.03.2018

Jury valitsi kolme ehdokasta Design Week Kuopion Savolainen suoraviiva -muotoilutekotunnustuksen saajaksi ja Partanen & Lamusuo on yksi ehdokkaista! Nöyrimmät kiitokset nimettömälle ilmiantajallemme.

Voit äänestää meitä täällä: https://dwk.fi/uutiset

Äänestys kestää 8.4. asti. Tunnustus julkistetaan Design Week Kuopion avajaisissa 23.4.2018.

Design Week Kuopio on itäsuomalaisen muotoilun kaupunkitapahtuma, joka järjestetään nyt kolmatta kertaa 23.-29.4.2018. Vuoden 2018 teemana on Sumun Poisto. Suosittelemme lämpimästi tapahtuman ohjelmistoa, johon kuuluu niin seminaareja, näyttelyitä, yritysvierailuja kuin työpajoja.

Savolainen suoraviiva -muotoilutekotunnustus. Kiertopalkinto © Sanna Hindsberg (suunnittelu) ja Saurum Oy (toteutus). Kuva © Juhani Lehtomäki / Design Week Kuopio

Me, Partanen & Lamusuo Oy, olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto.  Ajattelemme, että hyvä design on funktionaalista, mutta suunnittelussa tärkeimmäksi johtolangaksi muodostuu kokemus, jonka se synnyttää.  Haluamme luoda ympärillemme eheän maailman, pala palalta. Meille eheys tarkoittaa kokonaisuuden kunnioittamista, mutta ennen kaikkea ihmisen – kokijan – tuntemista, eli empatiaa.

Jätä kommentti


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.