Pudotusvalikko
  • Varkauden Maxim monitoimitilat

Varkauden Maxim monitoimitilat

Osoite: Kauppakatu 27, 78200 VARKAUS
Tilaaja: Savon Kinot
Pa-La-pääsuunnittelu: Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo
Pa-La-tiimi: Noora Timonen, Laura Hartikainen

2022

Teimme Varkauden Maxim-elokuvateatterissa sijaitsevaan monitoimitilaan uuden sisustussuunnitelman. Uusi ja tyylikäs monitoimitila tuli valmiiksi keväällä 2022. Uudistuksessa tehtiin tähän moneen käyttöön soveltuvalle tilalle täydellinen muodonmuutos: lattia ja seinät uusittiin ja kattoon lisättiin silmiä miellyttäviä aaltoilevia akustoivia kattopaneeleita ja valaisimia. Lisäksi lisäsimme tilaan violetteja elementtejä verhojen ja istuimien muodossa, jotta se olisi sävyltään yhtenäinen itse elokuvateatterin kanssa. 

Uusittu keittiötila johon on lisätty peittävä verho.

Uusitusta monitoimitilasta löytyy myös Palad-kalusteita.

Monitoimitilan värimaailma vastaa vieressä olevaa elokuvasalia.

Keittiö ennen uudistuksia.

Monitoimitilan lähtötilanne ennen uudistuksia.

Huoneesta löytyvän pienen keittiön eteen saa myös vedettyä verhon, kun keittiölle ei ole tarvetta. Myös monitoimitilassa olevat Palad TOWERI-, ORTOBOX- ja Alkio-kalusteet mahdollistavat tilan muunneltavuuden. Katso kuvista, että millaiselta tila näytti lähtötilanteessa ja miten se muuttui meidän suunnittelun jälkeen.

Katso lisää

Ajattelemme, että luovalle yhteistyölle joustavuuttakin tärkeämpää on mukautumiskyky.
Se, kuinka hyvin pystymme kertomaan saman tarinan, vaikka sivumäärä kirjassa vaihtuisikin. Satojen projektien, isojen ja pienten, kokemuksella voimme todeta, että vaikka olemmekin ylpeitä kättemme jäljestä, ovat parhaat työmme ennen kaikkea asiakkaidemme ansiota. He ovat jakaneet kanssamme näkemyksen, että yhteinen visio ja unelma ovat onnistumisen elinehto. Me suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto – haluamme luoda ympärillemme eheän maailman, pala palalta.
× Sulje