Pudotusvalikko
  • Elokuvateatterikeskus Tapio

  • Elokuvateatterikeskus Tapio

Elokuvateatterikeskus Tapio

Peruskorjaus: Sali 1, muutosala 219 m2
Tilaaja: Savon Kinot Oy
Osoite: Elokuvateatterikeskus Tapio, Kauppakatu 27, 80100 Joensuu
Pääsuunnittelu: Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo
Pa-La-tiimi: Emmi Kinnunen

05 / 2018
08 / 2018

Joensuussa sijaitseva Elokuvateatterikeskus Tapio uudisti suurimman salinsa, Tapio 1-salin vuoden 2018 elokuussa. Sali koki täydellisen muodonmuutoksen, jonka intiimi tunnelma kannattaa käydä kokemassa paikan päällä! Teatterituolit, valaistus, sekä seinä- ja lattiapinnat uusittiin. Kuuluvin muutos tapahtui kuitenkin salin äänimaailmassa, joka on toteutettu Dolby Atmos -järjestelmällä.

Salin vanha eturivi poistettiin ja pyörätuolipaikat sijaitsevat nyt taaempana sijaitsevan eturivin molemmissa päissä. Salin seinille nostettiin tunnelmallisia tähtivalaisimia, joita on voinut nähdä jo aiemmin Varkauden Maxim-elokuvateatterissa, joka on myös Partanen & Lamusuo Oy:n käsialaa. Molemmat elokuvateatterit ovat itäsuomalaisen Savon Kinot Oy:n omistuksessa.

Tummanpuhuva sali kultaisin tehostein. Kuva © Savon Kinot Oy

Seinillä tuikkivat Partanen & Lamusuon suunnittelemat tähdenlentovalaisimet. Kuva © Savon Kinot Oy

TÄHDENLENTOJA JA HÄMYISTÄ ESTETIIKKAA

Katso lisää

Ajattelemme, että luovalle yhteistyölle joustavuuttakin tärkeämpää on mukautumiskyky.
Se, kuinka hyvin pystymme kertomaan saman tarinan, vaikka sivumäärä kirjassa vaihtuisikin. Satojen projektien, isojen ja pienten, kokemuksella voimme todeta, että vaikka olemmekin ylpeitä kättemme jäljestä, ovat parhaat työmme ennen kaikkea asiakkaidemme ansiota. He ovat jakaneet kanssamme näkemyksen, että yhteinen visio ja unelma ovat onnistumisen elinehto. Me suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto – haluamme luoda ympärillemme eheän maailman, pala palalta.
× Sulje