Pudotusvalikko
  • Bellanpuisto

  • Bellanpuisto

Bellanpuisto

Aluesuunnitelma: 1.5200 ha
Osoite: Siikaranta 4, 70620 KUOPIO
Tilaaja: Kiinteistö Oy Kuopion Siikaranta 4
Pa-La-pääsuunnittelu: Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo
Pa-La-tiimi: Elina Rukajärvi, Virpi Mononen

02 / 2019
06 / 2019

Kuopiossa sijaitsevalla Bellanpuiston ulkoilualueella pääsee pelaamaan mm. citygolfia Kallaveden rannalla. Partanen & Lamusuo Oy oli mukana Bellanpuiston aluesuunnitelman laatimisessa.

Alue täydentyy vuonna 2020 kahdella padelkentällä. Bellanpuisto sijaitsee Bellanrannassa, matkailukeskus Saanan naapurissa ja monipuolistaa mukavasti alueen palvelutarjontaa.

Bellanpuiston minigolf-kenttä on saanut vaikutteita tunnetuista golf-kentistä. Kuva © Bellanpuisto / Wille Markkanen.

Kioski-kahvilan keskeinen sijainti alueella rytmittää mukavasti pelaamista. Kuva © Bellanpuisto / Wille Markkanen.

Bellanpuiston rantaterassilla on mukava nauttia järvimaisemasta. Kuva © Bellanpuisto / Wille Markkanen.

Partanen & Lamusuo Oy:n suunnitteleman valaistuksen avulla pelaaminen onnistuu myös loppukesän hämärtyvinä iltoina. Kuva © Bellanpuisto / Wille Markkanen.

Bellanpuisto sijaitsee matkailukeskus Saanan naapurissa. Kuva © Bellanpuisto / Wille Markkanen.

Bellanpuiston 18-reikäinen tekonurmella päällystetty minigolfkenttä on saanut inspiraationsa maailmalta löytyvistä golfkentistä. Kenttäalueen kivetyt kulkuväylät sekä ratojen väliset istutusalueet luovat puistomaisen kokonaisuuden.  Pa-La-tiimin suunnitteleman valaistuksen ansiosta Bellanpuiston alueella pääsee pelaamaan myös loppukesän lämpiminä, hämärtyvinä iltoina.

Bellanpuiston minigolfkentän yhteyteen suunniteltiin myös 50-paikkainen rantaterassi, jossa voi nauttia kioskikahvilan ja kesämyymälän antimista.

Bellanpuiston kesäkeitaalla vietät mukavan kesäpäivän yhdessä ystävien tai perheen kanssa.

Katso lisää

Ajattelemme, että luovalle yhteistyölle joustavuuttakin tärkeämpää on mukautumiskyky.
Se, kuinka hyvin pystymme kertomaan saman tarinan, vaikka sivumäärä kirjassa vaihtuisikin. Satojen projektien, isojen ja pienten, kokemuksella voimme todeta, että vaikka olemmekin ylpeitä kättemme jäljestä, ovat parhaat työmme ennen kaikkea asiakkaidemme ansiota. He ovat jakaneet kanssamme näkemyksen, että yhteinen visio ja unelma ovat onnistumisen elinehto. Me suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto – haluamme luoda ympärillemme eheän maailman, pala palalta.
× Sulje