Pudotusvalikko
  • Rauhalahden terassiuudistus

Rauhalahden terassiuudistus

Uudistus: 129m²
Osoite: Katiskaniementie 8, 70700 Kuopio
Tilaaja: Kylpylähotelli Rauhalahti
Pa-La-pääsuunnittelu: Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo
Pa-La-tiimi: Emmi Kinnunen

04 / 2016
06 / 2016

Kylpylähotelli Rauhalahden terassiuudistus valmistui kesäksi 2016. Kylpylähotellin sisäänkäynnistä haluttiin viehättävä kokonaisuus, joka vetäisi matkailijoita puoleensa. Raikkautta ilmeeseen saatiin tarkoinvalituilla kalusteilla ja valaisimilla. Pehmeyttä ja kodikkuutta ilmeeseen tuovat vaaleat verhot, jotka piristävät yleisilmettä sekä tuovat terassilla istuville yksityisyyttä.

Pohjana suunnittelussa käytettiin tarinaa onnellisesta tukkilais-Jussista (Happy Joe) sekä maankuulusta onnellisesta Ellistä, jotka rantautuvat lautallaan Rauhalahden hotellin kylkeen juhannusta viettämään ja luomaan uudenlaisia herkkuja. Tarina elää terassilla yleisilmeen ja -hengen lisäksi esiteteksteissä, joihin terassikävijä pääsee tutustumaan.

Sohvaryhmä. Kuva © Maarit Paunonen

Tunnelmalliset Meridiano-valaisimet toimivat myös pöytätasoina. Kuva © Maarit Paunonen

ISTUSKELUA MODERNIEN NUOTIOIDEN LOIMUSSA

Uudistettu moderni terassi kutsuu raikkaiden juomien ääreen. Kuva © Maarit Paunonen

Mustavalkoiseen väriskaalaan sopivat terassikukat toimitti Päivin Kukka-Aika Oy. Kuva © Maarit Paunonen

Julkisivua. Kuva © Maarit Paunonen

Katso lisää

Ajattelemme, että luovalle yhteistyölle joustavuuttakin tärkeämpää on mukautumiskyky.
Se, kuinka hyvin pystymme kertomaan saman tarinan, vaikka sivumäärä kirjassa vaihtuisikin. Satojen projektien, isojen ja pienten, kokemuksella voimme todeta, että vaikka olemmekin ylpeitä kättemme jäljestä, ovat parhaat työmme ennen kaikkea asiakkaidemme ansiota. He ovat jakaneet kanssamme näkemyksen, että yhteinen visio ja unelma ovat onnistumisen elinehto. Me suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto – haluamme luoda ympärillemme eheän maailman, pala palalta.
× Sulje