Liikkuva linna™

03.09.2019

Uusi konsultointipalvelupakettimme auttaa suomalaisia yrityksiä menestymään paremmin. Liikkuva linna™ menee sinne, missä apua tarvitaan. 

Näin Liikkuva linna™ toimii:

  1. Ensimmäisen Liikkuva linna™ -vierailun aikana havainnoidaan, ideoidaan ja unelmoidaan työpajatyyppisesti yhdessä yritysjohdon ja työntekijöiden kanssa paikan päällä.
  2. Aloitustyöpajan jälkeen Jaana ja Heikki kiteyttävät unelmat ideoiksi sekä tekevät luonnoksia ja tarvittaessa jopa nopeita mallinnuksia, joiden laatimisessa ovat Jaanan ja Heikin lisäksi mukana Partanen & Lamusuo Oy:n työntekijät. Pa-La:n käytössä olevat 3D-mallinnusohjelmat auttavat kohdeyrityksen henkilöstöä hahmottamaan ehdotettuja fyysisiä muutoksia.
  3. Liikkuva linna™ -työpaja 2:ssa Jaana ja Heikki esittelevät kiteytetyt ideat. Niiden pohjalta yhdessä työstäen luodaan yhteinen selkeä visio tulevista uudistuksista. Toimimme siis alusta asti yhtenä tiiminä, jolla on yhteinen haave ja päämäärä: Menestyvä yritys.
  4. Työpaja 2:n jälkeen Pa-La toimittaa yritykselle Liikkuva linna™ -vision / -luonnokset kirjallisessa muodossa.

Kokonaisuudessaan noin viikon kestävä Liikkuva linna™ on nopea ja tehokas parannusgeneraattori. Se luo pohjan tuleville toimenpiteille, joten uudistus voidaan aloittaa jouhevasti. Kun luottamus on molemminpuolista sekä toimintatavat ja kasvot tuttuja, on mukava jatkaa yhteistyötä toteutuksen parissa.

Järvikylpylä Rantasalmella on toteutettu Liikkuva linna™ -konseptia käyttäen. Kuva © Pekka Mäkinen.

Liikkuva linna™ -konsultointi voi liittyä esimerkiksi uuden ilmeen luomiseen. Kuvassa kuopiolainen kahvila-ravintola SalaCavala, johon suunnittelimme raikkaan sisustuksen vuonna 2017. Kuva © Pekka Mäkinen

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä office@pa-la.fi tai 050 501 0506, niin kerromme lisää!

Tutustu projekteihimme

Jätä kommentti


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.