Pa-La Habitaren päälavalla

10.08.2020

Habitare-messut järjestetään 25.-29.11.2020, ja viime vuonna lanseeraamamme designbrändi palad on siellä edustettuna. Messupisteemme löydät Ahead-osastolta paikalta 6k58, ja siellä pääset halutessasi osallistumaan erilaisiin aktiviteetteihin - voit esimerkiksi pelata kanssamme pelikorteilla TUMA™-sohvan äärellä.

Messupisteen ohjelman lisäksi Partanen & Lamusuo Oy:n suunnittelijat, taiteilija Jaana Partanen sekä arkkitehti Heikki Lamusuo kertovat Arena Stagella julkisesta taiteesta ja työskentelymetodeistaan. Esitys on perjantaina 27.11. kello 13:00.

Barson mallit, 2015. Kuva © Pekka Mäkinen

Evoluutio-julkisivutaideteos. Kuva © Jukka-Pekka Korpi-Vartiainen

Partanen & Lamusuo Oy on toteuttanut useita julkisia taideteoksia, joista osa on varmasti monelle tuttuja. Näistä esimerkiksi Kuopion keskustassa Käsityökadulla komeileva Barson mallit, tai Kuopion yliopistollisen sairaalan julkisivun Evoluutio-lasitaideteos, joka toimii taiteen lisäksi aurinkosuojana ja energiansäästäjänä.

Tästä pääset tutustumaan kaikkiin julkisiin taideteoksiimme. Muista seurata Habitare-tiedottamistamme sosiaalisista medioista: Instagram, Facebook, Twitter

Jätä kommentti


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.