Vastaa kyselyyn ja voita!

16.04.2021

Olemme lanseeraamassa uutta palvelua, joka esittelee yrityksemme suunnittelukohteita Kuopion keskustassa. Julkaisimme kyselyn kartoittaaksemme palvelun kysyntää ja palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin.

Vastaa kyselyymme ja jätä yhteystietosi niin Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan etujoukkoihin testaamaan palveluamme. Arvomme viisi lahjakorttia Kuopiossa tiistaina 11.5.2021 klo 18.00 järjestettävälle Kultaa ja hopeaa -kulttuurikierroksen demokävelylle. Mahdolliset muutokset ilmoitetaan voittajille sähköpostitse.

Minnanlantti, 2005. Kuva © Pa-La

Barson mallit, 2015. Kuva © Pekka Mäkinen

Kultaa ja hopeaa -kulttuurikierrokset vievät Sinut ja ystäväsi matkalle suomalaisen modernin arkkitehtuurin, julkisen taiteen ja huonekalumuotoilun maailmaan Kuopion keskustan ympäristössä. Kierroksilla tutustutaan kansainvälisesti tunnetun suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto Partanen & Lamusuo Oy:n suunnittelukohteisiin sekä tarinoihin niiden taustalla. Lyhyempi Houkuttelevaa hopeaa -kierros (kesto noin 1.5 h) toteutetaan kävellen ja pidempi Kultaiset muistot -kierros (kesto noin 2.5 h) kävellen ja yhteiskuljetuksella/kaupunkipyörillä. Kierrokset alkavat Palad Showroomilta (Puijonkatu 16), joka toimii designbrändi Palad-huonekalumalliston esittelytilana sekä taidegalleriana. Tila on kokonaisuudessaan taideteos, joka tuo pilkahduksen glamouria Kuopion keskustaan.

Valmistaudu nauttimaan monipuolisesta kulttuurielämyksestä ja jalometallien kimalluksesta!

"Luodaan yhdessä kultaa kulttuurista!"