Arkkitehtuurin, taiteen ja muotoilun päivä Palad Showroomilla

02.06.2023

Arkkitehtuurin, taiteen ja muotoilun päivä lauantaina 3.2.2024

Avoimet ovet Palad Showroomilla klo 12-16

Tervetuloa mukaan juhlistamaan Arkkitehtuurin, taiteen ja muotoilun päivää Palad Showroomille! Vietämme Showroomilla avoimia ovia lauantaina 3.2. klo 12-16. 
Julkisen taiteen näyttely Kultaa ja hopeaa esittelee Partasen & Lamusuon suunnittelemia julkisia taideteoksia yli kahden vuosikymmenen ajalta. Näyttely on elämyksellinen kokonaisuus, jossa taideteoksia ja niiden valmistusprosessia esitellään mm. kuvien, mallipalojen, videoiden ja pienoismallien avulla. Taiteilija-arkkitehtipari on itse paikalla kertomassa näyttelystä ja julkisen taiteen prosessista. Näyttelyä on täydennetty uudella video- ja kuvamateriaalilla.

Nyt Palad Showroomilla esillä myös Oslossa lanseeratut ART-malliston 2000-luvun rokokoo -kalusteet. Tervetuloa tutustumaan!

Showroomilla on esillä myös kansainvälistä kiinnostusta herättäneen, ekologisen SaagaMaria-muotibrändin suunnittelema The Goddess of Thunder -iltapuku. Nuori kuopiolainen vaatesuunnittelija Saaga Lamusuo kutsuttiin suunnittelemaan puku Miss Continental Europe 2023 -kilpailuun, jossa puku nähtiin lavalla Miss Australian yllä. Sensuelli puku on ostettavissa ja vuokrattavissa. Ihastu myös SaagaMarian futuristiseen, neo-noir-tieteiselokuva Blade Runnerin innoittamaan Blade Dancer -mallistoon, joka on suunniteltu joogaan ja vapaa-aikaan.

Houkuttelevaa hopeaa -kulttuurikierros klo 12

Houkuttelevaa hopeaa -kävelykierros lauantaina 3.2. klo 12 vie osallistujat matkalle julkisen taiteen ja kaupunkiarkkitehtuurin maailmaan. Taiteilija Jaana Partanen kertoo julkisen taiteen syntyprosesseista, haasteista ja kommelluksista sekä tarinoi teosten historiallisista taustoista arkkitehtuuria unohtamatta.

Opastettu kävelykierros Kuopion keskustan alueella sopii kaikille taiteesta, muotoilusta ja arkkitehtuurista kiinnostuneille. Lähtö Sokos Hotel Puijonsarven aulasta, Minna Canthin katu 16. Kierros päättyy Palad Showroomille, Puijonkatu 16.

Kesto 1,5 h. Kierros on maksuton.

--

Vuoden 2024 Arkkitehtuurin ja muotoilun päiviä vietetään 1.–4. helmikuuta teemalla ‘Hyvässä tilassa’. Teemalla nostetaan esiin arkkitehtuurin ja muotoilun merkitys hyvinvoivan yhteiskunnan rakentamisessa. Lisätietoa Archinfon nettisivuilla.

Taiteilija-arkkitehtipari Partanen & Lamusuo.

Kulttuurikierroksella tutustutaan taiteilija Jaana Partasen johdolla julkisen taiteen ja arkkitehtuurin maailmaan.

SaagaMarian Miss Continental Europe 2023 -kilpailuun suunnittelema iltapuku.

Saaga Lamusuon ohjaamia joogatunteja Palad Showroomilla torstaisin:

klo 17.30-18.45 aloittelijat
klo 19.00-20.15 kokeneet

Hinta: 12€

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
puh. 045 136 4998 tai Instagramin kautta.

TO 15.2. KYNTTILÄJOOGA

klo 18.00-19.15
klo 19.45-21.00
(huom! normaalien tuntien sijaan kynttiläjoogaa!)

Ilmoittaudu yllä olevaan puhelinnumeroon tai Instagramin kautta!

Jätä kommentti


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.